Tehnički kutak > Garaža

Aprilia sr 50 --> 172

(1/14) > >>

dachi:
Evo nakon runnera i aeroxa na red je dosla aprilija sr 2001 s morini masinom. Posto je masina nekompletna itd i ne isplati mi se to sastavljat vec sam dogovorio 172 masinu. Masina treba doc za koji dan tako da se to ceka sad. Planova se ima i pokusat cu vecinu ostvarit :)

U planu je - nove karike i brtve(to prvo)
                 - Da li stavljat del25(ili neki drugi posto je serijski gore?) multivar/polini variomat i neki remen + od sp-a spuh bez kat.? da li bi dobio sta s obzirom na sad?
                 - Posto imam 2 bocne one maske napravit cu undertail u kombinaciji s roxovom prednjom maskom
                 - LED stop svjetla i ako bude viska novca oversize disk(da li ima za sr? ili moram od roxa pa kemijat distancu? i koso tacho

to je to sto se tice od planova,vjer ce neke maske i felge ic u plavo radi angel eyesa pa da bude u kombinaciji itd.

posto nikad nisam radio taj swap 50 na nesta vece trebat ce malo vase pomoc,sav potreban alat i majstore imam samo me zanima na sta moram pazit itd.

Sve pohvale,kritike i savjeti su dobro dosli :)

evo slike kak je izgledo prije i kako sada itd..

EdoSP:
Spuh bez katalizatora must have, onda bih stavio 25 pa tek onda polini/malossi multivar. 172 zracnjak leti.  :icon_thumright:

Aprilia97:
ovo ce bit odlicno,pratim projekt :icon_thumright:

Sretno dalje,a ovu preradu masine/rame cu ti se raspitat

dachi:
@ edo - spuh ide komplet s granom jelda? kolko cca mogu ocekivat cijenu spuha,karba,multica,rolice dizne itd..a sta s remena? od sp-a mitsuboshi?

@aprilia - a sad prodajem motor i imat cu kesa,tako da cu si preracunat i odredeni dio novca ulozit u skuter i tjt :D aj pa javi  :icon_thumright:

EdoSP:
Grane su istog promjera, samo je razlika u spuhu(onaj koji nema katalizator, treba imati neke brojeve i slova, koliko me sjecanje sluzi ide nesto SM 06, pa neki brojevi i na kraju 0079). Mada nisam siguran, znam da se prave posebne izvedbe nekih spuhova za SRku BB, vjerovatno je u grani razlika, pa provjeri o cemu se tu radi. Cijene su ti izmedju 200-300 kn. Karb i multivar oko 400. Mitsuboshi je najbolji remen za BB, kilometrima ispred svih, i dan danas pamtim kako mi je letila 125ica sa multivarom, narezanim kvacilom i mitsuboshi remenom. Posto ide 172, ja bih stavio neki od remena koji idu na 180ku, da je duzi od onog koji ide za 125-150 2T.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju