Tehnički kutak > Garaža
Aprilia sr 50 --> 172
dachi:
danas dosli LED stopovi. U far sam stavio plave ledice koje ce bit kao pozicija/dnevno svjetlo.
Isjeko sam spuh i unutra nema katalizatora,nazad povario i samo cu uzet crni temp sprej i obojat i eto. Cekaju se jos brtve i lamelice,trebalo bi sutra doc
dachi:
es er je jucer upaljen :glasses9: nabacili smo sve na onaj nosac itd cisto da upalimo da viidmo jel to valja,napravili smo samo koji krug da vidimo kak se ponasa itd,malo se kad mu napucas pun gas zagusi al to cemo rjesit kroz koji dan,prvo cekam da dode nosac od denija koji je u putu vec 8 dana haha :(
jucer sam narucio s njuskala disk 240mm i eo danas je doso vec. Disk je za roxa tako da cu morat preradit distancu pa da i to nabacim gore,i sto se tice ugrubo stylinga to je to,sad kad rjesim nosac onaj idem ga regat pa cu rjesit undertail,spojit LED stopove i te sitnice i onda ako bog da samo gas!
par slika :
dachi:
doso mi je jucer nosac. Onaj dio koji se sarafi za ramu ce pasat i onda pase i vamo na blok,al zanima me kako idu ovi seleni,posto oni imaju onako do pola navoj itd..jel ima neko sliku il nesta?
i da li mogu odsjec ovaj dio ispred lulice i ako treba mogu napravit tako poprecnu sipku ispod kade il negdje ako treba? jer ovako mi nece moc stat,masina ide jedno 6-7cm naprijed i automatski zapinje + na gas ce udarat..
i dal da onaj 3. selen(serijski od morinija sto ide u onu kao cijev,da to navarim na ovaj nosac pa da onda imam 3 selena?
slike -
Aprilia97:
Usput pitaj dal je normalno da ti seleni u casicama smiju imat lufta ili ne jer ja u to nis se ne kuzim,znam da je vozilo normalno i nije treslo a sad dalje...
Uh,udarat ce ti sigurno,imas plastike od hladenja? Stavi njih pa gledaj onda jer ovo je naguzeno dosta,imas na mom youtubeu neku snimku od srke 125 sta je bila slagana na 50 ramu,neznam ako ce se sta vidjet ali mozes pogledat pa ako bude od koristi...
RItph:
nemoj slagat na nosac od sr-a.nabavi nosac od sp-a 180 i stavi centralni selen.s ovim nosacem ces se zajebavat dok napravis one prihvate na rami i opet nije to to.ja sam se sj#bo s tim :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju