Tehnički kutak > Styling skutera
Jace zarulje
Doomsday:
Znači, koristija je na jednoj žarnicu od kratkog, a na drugoj od dugog svitla... Možda bi i ti triba uzet H4 za kratko svitlo i koristit samo žarnu nit od kratkog, mislin da je on to napravija da iskoristi mini-sjenilo unutar same žarulje, koje je na istom ogledalu-sjenilu od auto-fara davalo siluetu za kratko svitlo, a druga žarnica bez tog sjenila je davala siluetu za dugo svitlo...
Drugu možeš ostavit H7 za dugo, jer tu sjenilo nije bitno...
Znači, za kratko uzet H4 i spojit na struju samo kontakt od one žarnice koja ima mini-sjenilo u samoj žarulji, drugu žarnicu uopće ne spajat... :icon_thumright:
Doomsday:
...Ili, još bolje, ako to možeš izvest, da se kad uključiš dugo svitlo, izgasi žarnica kratkog a upali žarnica dugog na H4, + šta se upali još i žarulja H7 za dugo, tako bi triba imat pun kua svitla za dugo svitlo za 2 žarulje za dugo... :icon_thumright:
Evo ti dobra slikica da vidiš to mini-sjenilo u H4 žarulji...
http://www.leiming-bulb.com/P43T.jpg
Tribaš pazit kod montaže da je okreneš (zarotiraš) na pravu stranu, da dobiješ pravu siluetu kratkog svitla... :headbang:
Mr J:
Hvala puno svima, na ono sto me zanimalo sam dobio odgovor, i jos dosta novih ideja...
Sada cu vidjeti kako to budem rijesio, tko zna mozda uleti kakva leca onako slucajno... :binkybaby:
Tommek:
--- Citat: Mr J - 26 Prosinac, 2006, 16:07:52 ---
--- Citat: Tommek - 26 Prosinac, 2006, 14:30:06 ---neg da was pitam,nigdje to nisam widio ,al me zanima...
Jel postoje xenon svjetla za skut??? ???
--- Kraj citata ---
Naravno ali je skupo
--- Kraj citata ---
kad kažeš skupo ...jel mosh reci otprilike...
fala :icon_thumright:
roby44:
ne mozes kupit jednu xenonku. trebao bi nac nekog s kim ces podijelit....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju