Tehnički kutak > Styling skutera

Jace zarulje

<< < (8/13) > >>

roby44:
sad si vec poceo pretjerivat s tim zaruljama. ne znam kako si ti siguran ada se sve to nece istopit, probaj upalit takvu zarulju i stavit u nekakvu plasticnu kutiju velicine fara.

roby44:
reljej ce bit ok, zicu uzmi odprilike, ne mora bit nista predebelo, i stavi osigurac za svaki slucaj.

Mr J:

--- Citat: roby44 - 26 Prosinac, 2006, 16:55:48 ---sad si vec poceo pretjerivat s tim zaruljama. ne znam kako si ti siguran ada se sve to nece istopit, probaj upalit takvu zarulju i stavit u nekakvu plasticnu kutiju velicine fara.

--- Kraj citata ---

Znam jer lik na dragsteru ima H4 zarulje! I normalno vozi preko godine dana, 180 ccm je dragster i daje jacu struju, zarulje jace svijetle i vise se griju... Far nije nista preradjivao i stvar funkcionira!

Ja bih stavio H7 zarulje koje su manje i struja mi je slabija nego njemu... mislim da nebi trebalo imati nikakvih problema!

Zice cu staviti otprilike kao njegove a relej i osigurac obavezno...

Farovi su nam jednaki...

Doomsday:
Možda ti IZGLEDAJU jednaki, ali jesu li stvarno jednaki, to je pitanje...
Jeli i on prije ima 2 obične žarulje od 15W?
I zašto je stavio 2 H4 žarulje, koje imaju 2 žarne niti, za duga i za kratka na jednoj žarulji?
Kako ih je spojio? Dali mu gore obe žarne niti? Znači li to da on ima 3 žice na svakoj od žarulja, i da su mu i prije bile obične žarulje sa 2 niti?
Ma, probaj, pa kud puklo... Samo obavezno pripazi da ti kratko svitlo ne tuče visoko, u oči vozača iz suprotnog smjera... Za duga je manje bitna silueta svitla, više je bitno da se baci dovoljno daleko...
Prijavi kako je ispalo na kraju...  :icon_thumright:

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 26 Prosinac, 2006, 17:17:37 ---Možda ti IZGLEDAJU jednaki, ali jesu li stvarno jednaki, to je pitanje...
Jeli i on prije ima 2 obične žarulje od 15W?
I zašto je stavio 2 H4 žarulje, koje imaju 2 žarne niti, za duga i za kratka na jednoj žarulji?
Kako ih je spojio? Dali mu gore obe žarne niti? Znači li to da on ima 3 žice na svakoj od žarulja, i da su mu i prije bile obične žarulje sa 2 niti?
Ma, probaj, pa kud puklo... Samo obavezno pripazi da ti kratko svitlo ne tuče visoko, u oči vozača iz suprotnog smjera... Za duga je manje bitna silueta svitla, više je bitno da se baci dovoljno daleko...
Prijavi kako je ispalo na kraju...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sve cu poslikati i staviti na forumu... Kada mi skuter bude funkcionalan, sutra trebam ici u goricu po frgu, lezajev i semeringe, i zadnje zmigavce... pa cu polako poceti sklapati skuter... Nemam sto raditi, imam nekih 25 dana do sljedeceg ispita pa mi dosadno...  :happy8:

Imao je 2 x 15W, farovi su isti... 1/1!

Spojio je da mu jedna zarulja svijetli na kratkome a druga ugasena, a kada upali dugo upali se na drugoj zarulji dugo i na ovoj kratko stoji...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju