Tehnički kutak > Styling skutera
Jace zarulje
Mr J:
Ovako...
Osvjetljenje mi je jako slabo (mislim da to vec i ptice na grani znaju), idu 2 zarulje po 15W, svaka i to je kratko svjetlo (dugog nema)
Slika:
Ovako izgledaju adapter i zarulja zajedno, kada se izvade iz fara :
I ovo je slika same zarulje, nikada nisam vidio slicnu (zbog ovog sesirica koji ima)
Sada, mene zanima zna li tko ima li gdje kupiti takvih zarulja ali jacih, barem 25W ili nekakvih slicnih koje biste mi preporucili...
roby44:
ma ja ti to ne bi preporucio, vidim da su te zarulje ionako u skucenom prostoru pa vjerujem da se i ovako griju.
pocupaj to van i stavi halogenke.
Mr J:
--- Citat: roby44 - 13 Prosinac, 2006, 18:45:14 ---ma ja ti to ne bi preporucio, vidim da su te zarulje ionako u skucenom prostoru pa vjerujem da se i ovako griju.
pocupaj to van i stavi halogenke.
--- Kraj citata ---
Ajde daj ovdje postaj slike i opisi kako bi to napravio...
roby44:
a ne znam ni sam, treba to uzivo vidjet i kemijat, nema tu copy paste....
mozda bi trebalo i plastike malo preradit. a cuj, ako se odlucis za takav pothvat mogu ti pomoc, dodes do mene , pronjuskam malo plastike, i nesto iskombiniramo.
Mr J:
--- Citat: roby44 - 13 Prosinac, 2006, 19:23:52 ---a ne znam ni sam, treba to uzivo vidjet i kemijat, nema tu copy paste....
mozda bi trebalo i plastike malo preradit. a cuj, ako se odlucis za takav pothvat mogu ti pomoc, dodes do mene , pronjuskam malo plastike, i nesto iskombiniramo.
--- Kraj citata ---
Ma to ja lako obradim plastike... Samo daj mi sliku zarulje na kakvu si mislio, da se ne pregrijava previse, dakle nekih 25-35W... di kupiti i cijena...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju