Tehnički kutak > Styling skutera

Jace zarulje

<< < (6/13) > >>

mrcina:
čekaj malo dobro kupio si h7 šarulje ali koji ti dosjed ima far.
između dvije vrste dosjeda kod h4 ima onih dodataka da na stari dosjed h4 možeš staviti novi zvan zvijezdica.
dodatak za dosjed h4 na koji staviš h7 nema još osim ako ga ti ne zmisliš.

Tommek:
neg da was pitam,nigdje to nisam widio ,al me zanima...
Jel postoje xenon svjetla za skut??? ???

Doomsday:
Mr J, nemoj mišat kruške i jabuke... H7 je žarulja sa samo 1 žarnom niti, kao i H1, dok je H4 sa 2 žarne niti i predviđena za kratko i dugo svitlo u jednom...
Pretpostavljan da si ti ima neku verziju stare R2 žarulje, 2 komada, sa samo 1 žarnom niti... A ne R4 sa 2 žarne niti...
I da, pretpostavljan da umisto te neke R2 možeš na iste kontakte stavit H7 žarulju... Iako, ne razumin kako si siguran da će far izdržat temperaturu, kad ja znan da su neki u juga stavljali H4 umisto R4 i znali bi rastalit far... :laughing7:
Kako, zašto, neman pojma, jer su im deklarane snage tribale bit iste... Ili su možda stavljali one od 100W... Nemogu se sitit...
Ali, ako imaš volje i love, pogledaj ove HID xenon kitove koji dođu umisto H7/H1 žarulja, a troše cca. 35W
http://xenon.antene.com/
Klikni na 'Više informacija' u gornjem desnom kutu, i vidi o čemu se tu radi...
Je, dođe oko 1800 kuna, ali si riješija problem vidljivosti jednom za svagda... :icon_biggrin:
I tu vridi ona, koliko para, toliko muzike... :dontknow:

Mr J:

--- Citat: mrcina - 26 Prosinac, 2006, 12:58:34 ---čekaj malo dobro kupio si h7 šarulje ali koji ti dosjed ima far.
između dvije vrste dosjeda kod h4 ima onih dodataka da na stari dosjed h4 možeš staviti novi zvan zvijezdica.
dodatak za dosjed h4 na koji staviš h7 nema još osim ako ga ti ne zmisliš.

--- Kraj citata ---

Lako je za ucvrscivanje H7 zarulja... to sam rijesio...

Mr J:

--- Citat: Tommek - 26 Prosinac, 2006, 14:30:06 ---neg da was pitam,nigdje to nisam widio ,al me zanima...
Jel postoje xenon svjetla za skut??? ???

--- Kraj citata ---

Naravno ali je skupo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju