Tehnički kutak > Styling skutera

Jace zarulje

<< < (4/13) > >>

roby44:
mozes kupit luxeonku, LEDica od 5w a svijetlo ko xenon i nis ne trosi. nema kod nas i skupo, mozes narucit, oko 700kn jedna dioda, trebas jos i driver, oko 200kn...
a za halogenku, ne znam, pogledaj, najbolje da ju kupis, oko 30kn i spojis pa prouci malo kako svijetli, jel ti skuter uopce daje dovoljno struje. ovako preko slika ne mogu procijenit, svakako trebas nekakve metalne nosace, ne direktno na plastiku...

Mr J:

--- Citat: roby44 - 14 Prosinac, 2006, 11:50:00 ---mozes kupit luxeonku, LEDica od 5w a svijetlo ko xenon i nis ne trosi. nema kod nas i skupo, mozes narucit, oko 700kn jedna dioda, trebas jos i driver, oko 200kn...
a za halogenku, ne znam, pogledaj, najbolje da ju kupis, oko 30kn i spojis pa prouci malo kako svijetli, jel ti skuter uopce daje dovoljno struje. ovako preko slika ne mogu procijenit, svakako trebas nekakve metalne nosace, ne direktno na plastiku...

--- Kraj citata ---
Za pocetak budem kupio slicnu zarulju samo jacu, barem 25W tako da bi svjetlo trebalo biti jace, far je dosta veliki i smatram da nece dolaziti do pregrijavanja... Sesiric lako namontiram na nove zarulje...
Budem se malo poigrao sa time... Sada imam pametnijeg posla...

roby44:
ma stavi 30W...

mrcina:
spalit če ti kablove i ovako i onako.
relej ti služi da kad pališ svjetla ne skuriš prekidač.
ja sam stavio 100w halo i u ljeto mi je skurio kablovinje tj. minus u faru do štekera kojim dovodiš struju do fara.

Genesis051:
Tako... dakle, samo štiti kad potrošač "povuče" struju  :icon_scratch:
Bi li onda bilo rješenje tu "liniju" staviti veći promjer žice... (kamo bi se onda preneslo opterećenje)  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju