Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 125 Sporter

<< < (4/7) > >>

Corector:
Jest dizna ti je 82.5 u 150ccm, samo mi je cudno kako ista u 125ccm ???  Moj 150 ide oko 100kmh, do 90 dodje kontinuirano i do 100 malo razvuce po gpsu, samo me ubija potrosnja ispod 5l ne ide da ga vozis 60kmh, a karb je uredan mikuni vm20, igla na sredini, cok zatvara , dizna 82.5, i serafic smjese na krug otvoren. Filter zraka novi, kuzis servis sam odradio, e sad dosta ljudi se zalilo da je 5+ potrosnja, a ima i suprotnih misljenja. Neko je spomenuo 3.5l lagane voznje, kod mene je 2l vise tvrdim da je nemoguce tako malo. Puno mi je to jer znam dnevno po  100,  150kn ubaciti u rezervar. Za te pare trazim radije nesto konkretno.

giannelli:
Slozio bih se da po sadasnjem iskustvu da je 5l mozda minimalna potrosnja. Ali opet mislim da troskovi odrzavanja na neki nacin nadoknaduju manju potrosnju koju npr vxr ima.

Mene u jednu ruku privlaci sto je to vrsta skutera koja ulazi u zaborav, a u drugu prizeljkujem da je mjenjac. Nakon SRa ili ako financije dopuste uz SRa bi kupio yamahu dt 125, model 2001-2003 sa original plavim plastikama. To mi je kao neki fetish.  :glasses9:

No vise su godine treba se uozbiljiti, neka ninja 636 itd... Ugl koliko trosi me ne brine. Radim u rent a caru, tako da slepam se tudjim gorivom vazda.  :dontknow:

giannelli:
Stigao paket sa webshopa!

karike za sr150, osiguraci klipa, iglicasti lezaj, remen prijenosa sp180, mikroremen uljne pumpe, klizaci, velika spuzva za filter zraka, litra ulja respol competicion, dihtung cilindra, dihtung auspuha.

1000kn za nis bokte  :dontknow:

Corector:
Issati ja sam ulozio 140kn i motor je ducan, zar su toliko navedeni dijelovi potroseni??

giannelli:
Naravno da nisu, nisam vise tip koji ce dva puta rastavljati nepotrebno istu stvar. Stavis odma sve novo i bok. Mada ne razumijem tvoje pitanje skroz? Remenje ide redevno na zamjenu, karike sam uzeo jer klip i cilindar nisu zajedno razradivani, iglicasti je must have jer to u DBK ljudi mjenjaju skoro nikad, i dihtung logicno... Necu tetrapak rezati.  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju