Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 125 Sporter

(1/7) > >>

giannelli:
Ovaj skuter broji jubilarni 10. skuter u mom vlasnistvu, prije njega sam bio ponosan vlasnika beverlya 200 (kojeg je vozila A. Matoc iz VM jednom prilikom) koji se odlucio pozdraviti samnom tako sto mi je fazni lanac rekao CIAO!

igrom slucaja naletim preko frenda iz DanteMoto servisa na jedan naizgled uredan primjerak navedenog Sportera SR125. trampa je pala kljuc za kljuc! odmah nakon preuzimanja kljuca i prepisanih papira, pala je rega i set novih Sava MC16 sporty guma.

slike u kakvom je stanju bio skuter nemam, ugl drugi sam vlasnik, prijasnji vlasnik je napravio stvarnih 18.000km, u tih 18.000km je promijenuta radilica skupa s lezajevima, stavljena je BGM radilica. no blatobran je bio pilan, tj skracen, nosac tablice odpilan i tako neke fus poteze. nazalost skuteru su plastike lakirane, u originalu su bile zelene kricave.  :hmh:

sve je zamijenuto OEM dijelovima i skuteru fale jos neke sitnice koje su u dolasku, SHOUT OUT TO KIZA! covjek koji mi je najvise otvorio oci slavnom izrekom ''IMAM NOVAC HOCU NIVO!'' zato na ovoj sr idu samo probrani dijelovi iz kvarta.  :glasses9: i mogu reci da mi je krivo sto prije nisam probao BB, jer ovo je nesto najbolje sto je Mr. Piaggio naČinio.

evo par slika trenutnog stanja i dosada kupljenih dijelova!

uskoro update.

Kind Regards

Josip-98:
IMAM PARE OCU NIVO !! Krivo si napisa
A sta rec sr ka sr pratin pa sta bude, valjda ce ispast dobro

giannelli:
valee valee! ugl shvatili smo se. ;)

a bit ce neki OEM tuning. nist spesl. no cilj mi je ako budem odlucan u tome, da zavrsi na PH skutera, ne iduce godine, ali jedne sigurno ako scena bude postojala, a bu valjd.  :toothy3:

giannelli:
danas stigli dijelovi za swap. lagana priprema.

od clana Kiza dobio cilindar 150 ful original sa glavom, a od clana Karlo iz neuma uzeo cilindar, dva klipa.

takodjer dizna 82,5 koja je original u mikuniu za model sr150, stize od kize!

cilindar od kize bude isao na makinju cim zbavim karike nove, a od clana Karla bude isao na turpijanje.  :glasses2:

sljedece na popisu, remen od sp180, mikroremen, filter zraka, svijecica, prirubnica i filter zraka. neki servis ovo ono, valjcice mislim uzet od 12gr? :dontknow:

File 80:
Mogao si odma 172 pa bit u miru,ovako preradjuj da pase gore cilindar 150  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju