Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 125 Sporter

<< < (3/7) > >>

Corector:
Koju si diznu imao na 125ccm?

Trebao si uzeti ngk 8 svijecicu, znam da je nema jer danas uvoznici uzmu samo 1 model koji najvise ide i to je to, taj je "univerzalan" za sve od igle to lokomotive. Moja preporuka ti je 8

Meni je zracnjak jednostavno zracnjak, koliko god ccm stavio. Ali za svaki dan i da sto duze radi bez sranja je odlican. Koliko ti trosi 125ccm?

Ivan46:
seriska dizna u sr125-150 je 82,5. :icon_thumright:

po manualu ide ngk br8es u sr125-150,tako da nema potrebe stavljati 9-tku,ako je tim strucnjaka koji su napravili te cilindre odredili da ce najbolje raditi sa br8es,zasto onda stavljati neku drugu svijecicu.

giannelli:
Ma zracnjak je drama pogotovo meni sad za kratke relacije, ne znam koliko je potrosnja, nisam mjerio prije 3 dana sam nalio pun rezervar pa cu vidjeti koliko ce mi trajati, vozim se samo na posao i nazad sto je u grubo tamo i nazad 10km. Pa budem sracunao koliko od prilike napravim sa 7l.

Nisam jos otvarao karb tako da ne znam koja je dizna unutra. Kazu da je u sr150 82,5.

A za svijecicu, otisao u ovlasteni aprilia servis i pitao da mi da za sr 150 svijecu i dao mi ngb br9es. Eto  :dontknow:

Tomi_ZG:
Dobar je sr,još malo posložit sitnice i to je to,po meni najbolji "mali" gradski skuter,lagan,živahan i kaj je najbolje jednostavan.
Ja bi na tvom mjestu eliminirao uljnu,ostavi je unutra samo amputiraj mikroremen,čisto za duševni mir.

Kak ide taj 125 ko mrtva serijala naspram 150? Pretpostavljam kilavo jer je dosta slab,150 mi ide vrlo solidno,172 leti ak je dobro posložen.

giannelli:
kad sam kupio skuter, receno mi je da je mikroremen stavljen novi. no prvih tjedan dana nisam mogao prestat razmisljati o njemu dok se vozim, na naglo dodavanje gasa nisam ni pomisljao, stalno sam i o pumpi mislio u smislu ''stara je, blokat ce, puknut ce mikroremen itd''. ali evo naruceni su dijelovi za veliki servis medu njima i mikroremen i budem ga zamjenio, a cak i razmisljam o novoj uljnoj pumpi. nebi opet pravio mjesavinu (na 70ccm sam radio 2,5%), zelim za promijenu malo vozit  a da drugi misle o ulju (citaj pumpa). 'Sipaj i vozi' mi je moto ovaj put  :toothy11:

sr150 jos nisam vozio, s toga sam i jako znatizeljan sto ce to bit kad 150 nabacim, nadam se da ne ocekujem previse. ovak mi 125 ima solidan start, malo je trom u medjuubrzanju i krajnja brzina nije sad velika, rekao bih cca 90-100kmh moram sajlu zamijeniti, dok sam vozio jednog zdravijeg 125 sa 7000km isao je 110 bez problema.

ugl vxra kroz gradski promet pratim bez nekog veceg zaostatka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju