Općenito > Maxiskuteri
velika dilema stariji 500 ili noviji 250
rkonfic:
Mislon da bude definitivno 500 , ali sad čak razmišljan o nekom notoru tipa er-5 ,gs500 ili cb500. Cjenovno su tu negdje čak jeftiniji od dkuta,ali starija godišta .
Poslano sa mog GT-I9100P koristeći Tapatalk
roc:
Ja bi ti svakako preporučio er5. To je pristojan motor koji može potegnuti, max mu je 172km/h, možeš pratiti veliku većinu motora s njim, a
za 2000 eura možeš dobiti 2004. Njegov minus je što ima bubanj na zadnjem kotaču i zato prednja mora biti u 100% funkciji.
Zeljko Grgic034:
Ja sam imao nexsusa 250, novog kupijo, taj motor lijepo poteze ali naj bolje mu odgovara 100-120 dalje mu je previse puno obrtaja iako mu je max brzina oko 150 , kako koji, motor ljepo lezi u zavojima, ako se normalno vozis bez divljanja, jedina mana zbog cega sam ga prodao je bila ta da nisam imao A kategoriju, a nije mi se islo polagat jer mi je komplicirano morao bih mjenjati pola svojih dokumenata koji mi se vezu na vozacku. Sad sam na 50 kubika i za moje potrebe mi je ok.
eladio:
--- Citat: Zeljko Grgic034 - 09 Srpanj, 2015, 19:58:43 ---Ja sam imao nexsusa 250, novog kupijo, taj motor lijepo poteze ali naj bolje mu odgovara 100-120 dalje mu je previse puno obrtaja iako mu je max brzina oko 150 , kako koji, motor ljepo lezi u zavojima, ako se normalno vozis bez divljanja, jedina mana zbog cega sam ga prodao je bila ta da nisam imao A kategoriju, a nije mi se islo polagat jer mi je komplicirano morao bih mjenjati pola svojih dokumenata koji mi se vezu na vozacku. Sad sam na 50 kubika i za moje potrebe mi je ok.
--- Kraj citata ---
ne vjeruj talijanskim uricama, nisu to swiss made satovi :icon_biggrin:
beverly uvjek radije preporucim nešto tipa 250 / 300, jer 500 je pretezak i malo cudan bev :icon_biggrin:
rkonfic:
Bev ne dolazi baš u obzir jer se ne sviđa starom , a on je donator pola novaca i sukorisnik motora/skuta
Poslano sa mog GT-I9100P koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju