Općenito > Maxiskuteri
velika dilema stariji 500 ili noviji 250
Keky.sb:
Uvijek je bolje novije ili manje prijeđenih kilometara. Tu u većini slučajeva spada ova 250 opcija. Kažeš voziš se sa brzom ekipom, onda je bolje uzeti jače i brže. To je sad individualno. Sam moraš odlučiti biti brži na starijem motoru ili nešto sporiji na novijem s vjerojatno manje kilometara.
Idealna bi opcija bila 500 sa ne previše kilometara, ako se već voziš sa jačima i želiš lakše pratiti tempo.
rkonfic:
ubiti najbolja opcija bi bila uzeti što noviji skut sa malo km i više kubika , ja sam nakak najviše nabrijal na nexa i na exitinga 500 negdi od 2006 na dalje. Ali ako nebude druge opcije morat če bit 250.
balki:
--- Citat: rkonfic - 06 Srpanj, 2015, 09:31:55 ---ubiti najbolja opcija bi bila uzeti što noviji skut sa malo km i više kubika , ja sam nakak najviše nabrijal na nexa i na exitinga 500 negdi od 2006 na dalje. Ali ako nebude druge opcije morat če bit 250.
--- Kraj citata ---
Kompromisi ovog tipa većinom rezultiraju frustracijom, prodajom i ponovnom kupnjom onoga što te bolje zadovoljava- govore ti desetljeća iskustva :old: Sa 250 ćeš uvjek bit gas do daske i na rubu, riskirati po zavojima da održiš što bolju prosječnu brzinu itd...
Rastegni rađe to što imaš dok ne skupiš budžet za stariji NEX 500 u što boljem stanju, napravi servis i ganjaj...
Da nebude sve tako crno- 250 na stranu ide i cjena rege od cca 700kn VS cca 2k za 500...
SrkiB94:
Definitivno iskeširaj malo više pa si na miru..preporuka pored nexusa je i beverly 500..ima ih jako dobrih za dosta male novce
balki:
(Da se razumijemo- ovo gore sam napisao jer je receno da ide na voznje s motoristima pa se s 250 treba ubijati da bi ih sto manje usporavao dok ce s 500 bit "tu negdje")
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju