Općenito > Maxiskuteri
velika dilema stariji 500 ili noviji 250
Sandman:
I na što je pala odluka?
rkonfic:
nisam dugo ništ pisal definitivno je na prvom mjestu nešto jače znači 400 ili 500 kubika.Ovu klasu 400 nisam prwviše pratil ali nađe se dobrih primjeraka .Recimo X8 nije najljepši ali o njemu se samo dobro piše.Malaguti madison 400 ljepši od X8 mašina od burgmana koji isto nije loš , ali još se najviše vrimo oko Nexa.
Ali trebam pomoč , kaj mislite o ovom skuteru ima puno km pa me to i zabrinjava http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/skuter-oglas-15311807. Največi problem je ustvari što nemogu prodat svoj X9. :sad1:
editiral sam post jel sam tek sad skužil da nisam stavil link na skut za koji trbam mišljenej.
pgsf2:
Ima li neko iskustva sa apriliom sr max 300. Dosta liči nexusu ali ne znam kako se ponaša u vožnji.
roc:
Sve se teško prodaje tj. ako nešto želiš brzo prodat moraš ići na realnu cijenu ili čak ispod realnog.
Malo je čudna kubikaža 180ccm... Ne ide pod A1, a kod A2 je mala razlika u cijeni do 250ccm, tako
se jedino čini da ti je ostalo da cijenom nekog zainteresiraš.
ljubo46:
--- Citat: pgsf2 - 07 Kolovoz, 2015, 15:49:07 ---Ima li neko iskustva sa apriliom sr max 300. Dosta liči nexusu ali ne znam kako se ponaša u vožnji.
--- Kraj citata ---
pa isto ko nexus jer to i je nexus s aprilia naljepnicama.. :icon_biggrin: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju