Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (63/113) > >>

ljubo46:
pa da sta ima veze..obje imaju slican sastav jer su za stazu
te gume kad se zgriju drze brutalno i tu im nema nikoga blizu, pa ne kupujem gume od svercera lokalnog nego od covjeka koji 20god uz oca vozi moto utrke, sto na stazi sto cestovne, te ima mnostvo zadovoljnih musterija iza sebe. Isto tako njegovi savjeti o odredenoj gumi i sastav i smjesa koji ima bar 5 ovisno o tipu gume. Kazem obje su slicne i soft verzije koje traze manje grijanja da bi vrhunski drzale.

Kao i sto si mi sam savjetovao da skinem te gume trkace kad sam kupio zeca, jer kao nista ne drze i da budem nedaj boze pao zbog takvih guma..moram reci da si u krivu, jer meni ta guma nikad ali bas nikad nije popustila, i to na velikim nagibima i otvaranje gasa full, ili pak na 15 stupnjava u 11mj.. nesto moras probat da bi znao suditi a ne po pricama lokalnih kafanskih vozaca s drugih foruma..haha jel tako?

3alfa3:

--- Citat: ljubo46 - 15 Siječanj, 2016, 11:16:19 ---pa da sta ima veze..obje imaju slican sastav jer su za stazu
--- Kraj citata ---

Ima veze, itekako. Al neda mi se pisat, a tebi se neda raspitat  ;D

--- Citat: ljubo46 - 15 Siječanj, 2016, 11:16:19 ---te gume kad se zgriju drze brutalno i tu im nema nikoga blizu, pa ne kupujem gume od svercera lokalnog nego od covjeka koji 20god uz oca vozi moto utrke, sto na stazi sto cestovne, te ima mnostvo zadovoljnih musterija iza sebe. Isto tako njegovi savjeti o odredenoj gumi i sastav i smjesa koji ima bar 5 ovisno o tipu gume. Kazem obje su slicne i soft verzije koje traze manje grijanja da bi vrhunski drzale.

--- Kraj citata ---

1. gume se ne mijesaju.
2. svaki tip guma ima svoju namjenu. Ove koje ti vozis za cestu bas i nisu, jedino ak si na koljenu bas svaki zavoj i vozis po jako zavojitim cestama gdje se gume nece ohladit izmedju 2 zavoja i sve to kad je vani relativno toplo  ;D

te tvoje gume (taman da su spareni setovi) traze 50-60+C da bi radile. Optimalna temperatura im je jos i visa od toga, a ti vidi usred ljeta na koliko ih svojom voznjom zagrijes

ljubo46:
rekao sam potrosit cu ih pa cu vidjeti dalje, imam volje probat sport gume ili sport touring.. nesto tipa MICHELIN  PILOT POWER 3
ali mislim da se to ne moze usporedivati. Dva razlicita svijeta. Dok sam zadovoljan s ovima imat cu ih.
ali kazem ove gume drze i to strasno, pa ne pricam ti napamet..nakon 8-10km se vozis kak hoces. :icon_biggrin:
moja je soft smjesa, a jos imas medium i hard- svaka od njih treba drugaciju radnu temp tako i ova moja radi na nizoj.

ljubo46:
Evo jucer namontirao slick gumu pa sam ju danas probao.
Cesta je jako hladna ali guma drzi nevjerovatno i na ovim niskim temp. Uglavnom napravio 200km danas. :icon_thumright:

ljubo46:
Danas draga i ja malo šopingirali kod Šepića... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju