Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (64/113) > >>

Tomi_ZG:
Pošto su?

Ko god da je uzeo mat od vas dvoje ispizdit će s održavanjem čistoće,ak hoće da bu čista  ;D

ljubo46:
Od zarucnice je mat a moja je lak. Ma nju nemoze musica pogodit...sve su na meni uvijek. Tako da ce njoj svakako biti lakse odrzavati ju. Haha
999kn komad, uz neki mali popust za gotovinu, 1799kn ispalo za obje. ;D imaju i naocale s tamnim vizirom sto mi pase za duge danje voznje.

Tomi_ZG:
Dobro si napravio,crna mat je muka,proživljavam to

Možda si se trebao malo više isprsit(barem duplo),za sebe,ipak voziš zeca koji ide 200+,kaj ja znam,sigurno je dobra kaciga al ne za te brzine,ne mislim ak gruneš nego aerodinamika,buka...

ljubo46:
Ma nema veze dovoljno mi je ovo..ja se 95% voznje vozim oko 100-120kmh.  :icon_biggrin:
Znam da bi bilo bolje nesto skuplje ali neplaniram zeca imat dugo, tako da ce ovo biti ok. Mozda jos ovu sezonu i gotovo.

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Veljača, 2016, 16:37:20 ---Dobro si napravio,crna mat je muka,proživljavam to
--- Kraj citata ---

Kad sam kupovao Xlite-icu, bila je u mom broju mat crna u ducanu. Ipak, narucio sjajnu i cekao 2 mjeseca. Isplatilo se cekanje  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju