Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
ljubo46:
konkretno ova guma sto sam ja uzeo je nova oko 1500-1800kn komad, pa si ti sad misli..
prednja je oko 1200kn..no kad sve izracunam prodem malo jeftinije ali imam uvijek frisku gumu, jest da je rabljena ali lakse je dati za komplet prednja zadnja oko 750-800kn nego 3000kn za nove.. ;D
iako bi volio probati i nove sport touring gume koje dodu komplet oko 1500kn..ali to tek kad isprobam sve trkace gume... :icon_biggrin:
vjerovatno da mi nisu ove trkace tako povoljne i dostupne, uzeo bi sigurno nove sport touring gume i gotovo.
Josip-98:
Da da u pravu si triba pronac onu sta najbolje odgovara :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
avr freak:
ljubo auspuh te zove zoveeee, javiii seeee :zubo:
nova guma je nova guma :icon_thumright:
ljubo46:
haha trkaca guma je trkaca guma...hahaha :toothy12:
auspuh ma stigne.. :icon_tongue:
3alfa3:
--- Citat: ljubo46 - 14 Siječanj, 2016, 19:03:03 ---Pozdrav
Pošto sam jako zadovoljan s trkacim gumama, danas sam kupio "novu" straznju gumu. Nije bilo Dunlopa pa sam za probu uzeo Metzeler racetec, nadam se da bude dobra, jer prijašnja dunlop gp racer d211 je drzala do zadnjeg i to u 11mjesecu na 15stupnjeva i jos su joj konci izasli po sredini..haha
racunam da mi ova bude izdrzala 4-5000km :toothy11:
pa cekamo sezonu da pocne.. ;D još moram samo otici do vulkanizera da ju namontira i balansira.
--- Kraj citata ---
Cekaj malo.... Prvo se vozis na gumama koje su zapravo za stazu, a onda kupis samo zadnju polovnu gumu i to ne drugi model nego i drugog proizvodjaca i mislis vozit u toj kombinaciji?
Sretno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju