Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
Corector:
Oni ludi tuneri auta me malo zbediraju kad naperu R1 kao da je skuter sa 200ccm. Znači ima zvijer potencijala baš mi je drago.
kosta:
ima potencijal puno i onda staneš sa GPZ500S na semaforu i frajer te namaže i tako preko/nekoliko puta
prva,druga nemreš mu ništa, malo tam kad si več drugu dobil do kraja, ali več moraš hebeno kočiti , a GPZ je opet naprijed.
izgleda glupo jer je 50ks naspram 110, ali je tak.
Apropo ovo 5-6 brzina sa 5 tisuča full gass i škoda fabia rs ti parira 200m, a da ne pričam o M5 kojeg nemreš pošteno pratiti starom cestom od Tušilovića do Rastoka .
Mislim možeš, ali vrlo vjerojatno da se buš razbil, a taj M5 ide ko kuga, u zavoju samo legne....
ima autića koji te mogu pratiti, namazati ili se možeš fest voziti s njima.
Corector:
Sad si mi ubio interes za motorom :toothy12:
kosta:
Ma zakaj, zec je odličan motor za početnike kao i za stare drivere.
To kaj bi ti htio bit madr fakr nebu išlo ili si zemi cross 250 2T, to je mamohebac, a na dva kotača je jedino u garaži parkiran, zabava zagarantirana, a i pokoji prijelom :hello:
JosipMarijanovic:
--- Citat: kosta - 16 Rujan, 2015, 21:44:04 ---ima potencijal puno i onda staneš sa GPZ500S na semaforu i frajer te namaže i tako preko/nekoliko puta
prva,druga nemreš mu ništa, malo tam kad si več drugu dobil do kraja, ali več moraš hebeno kočiti , a GPZ je opet naprijed.
izgleda glupo jer je 50ks naspram 110, ali je tak.
Apropo ovo 5-6 brzina sa 5 tisuča full gass i škoda fabia rs ti parira 200m, a da ne pričam o M5 kojeg nemreš pošteno pratiti starom cestom od Tušilovića do Rastoka .
Mislim možeš, ali vrlo vjerojatno da se buš razbil, a taj M5 ide ko kuga, u zavoju samo legne....
ima autića koji te mogu pratiti, namazati ili se možeš fest voziti s njima.
--- Kraj citata ---
Bilo kakvom gsxr 750 ili nekom R motoru 1000ccm auto moze staviti soli na rep. Niti su ubrzanja a niti međuubrzanja priblizna. Jedini auto u kojem sam se vozio da bi mogao tako nesto je Audi TTRS APR performance sa 600ks. 2.8-100km/h, 9s-200km/h. Za dalje necu pricati. Ali to nije serijski auto i takvo sto se rijetko viđa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju