Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (41/113) > >>

3alfa3:

--- Citat: avr freak - 16 Rujan, 2015, 19:12:08 ---auto od 250ks na više mu parira ali takvih baš nema neznam koliko..

P.S. ljubo ovaj u lambu ne drži gas do kraja mi se čini kaj je da je. 400ks je ipak 400ks  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ubrzanje je omjer mase i snage.
Ja na motoru imam omjer oko 3kg/KS (motor+moja tezina). Da bi auto od ajmo rec 1350kg isao isto, trebao bi imat 450KS, a to bas nije cesti slucaj  ;D

ljubo46:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Rujan, 2015, 19:18:50 ---
--- Citat: avr freak - 16 Rujan, 2015, 19:12:08 ---auto od 250ks na više mu parira ali takvih baš nema neznam koliko..

P.S. ljubo ovaj u lambu ne drži gas do kraja mi se čini kaj je da je. 400ks je ipak 400ks  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ovisi o omjeru kilaze i snage.
Ja na motoru imam omjer oko 3kg/KS (motor+moja tezina). Da bi auto od ajmo rec 1350kg isao isto, trebao bi imat 450KS, a to bas nije cesti slucaj  ;D

--- Kraj citata ---
e pa to je to.. :icon_thumright: tocno

avr freak:
dobro ajde to su več info iz prve ruke a i svaki dan se na njima pa ih i znate kak se ponašaju, u svakom slučaju prava zvijerka  :icon_thumright:

3alfa3:
Krajnja brzina nije bas tako usprediva, jer tu pricamo o aerodinamici, a na vecim brzinama, otpor zraka je najveca prepreka (a auti su tu u velikoj prednosti)
 To se najbolje vidi po tome sto naked od 130tak konja moze imat max brzinu 250kmh, a RR motor od 200KS iako ima bolju aerodinamiku, jedva da je 50 kmh brzi.

Ali zato do brzina od 150tak km/h, tu samo gledas koliki je omjer mase i snage jer otpor zraka nije odlucujuci faktor i tu zec pojede gotovo sve aute osim onih brutalnih. S tim da ne pricam o ubrzanju od 0-100, nego recimo od 50-150 jer za ovo prvo, treba znati krenut s motorom, dok kod auta nije potrebno bas toliko znanje

Znao sam namazat jako skupe aute i to toliko da ih je valjda bilo sram, ali nisam im vidio izraz lica jer se ni auto u retrovizoru nije vidio  ;D

avr freak:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Rujan, 2015, 19:23:17 ---Znao sam namazat jako skupe aute i to toliko da ih je valjda bilo sram, ali nisam im vidio izraz lica jer se ni auto u retrovizoru nije vidio  ;D

--- Kraj citata ---

e to je pravi užitak   :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju