Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
Valter:
Mene boli piša je li netko u M5 ili Audi TT brži od mene. Vjerojatno sam ja brži u svojoj Škodi nego na skuteru, ali gušt nije isti.
U autu se samo živciram i psujem. Na skuteru se smijem. Vjerojatno bi i motor tako vozio. Nije sav gušt u brzini. Samo mi je važno da mi Štef kada se vrača iz kleti ne može niti blizu mene.
avr freak:
--- Citat: JosipMarijanovic - 16 Rujan, 2015, 22:36:55 ---
--- Citat: kosta - 16 Rujan, 2015, 21:44:04 ---ima potencijal puno i onda staneš sa GPZ500S na semaforu i frajer te namaže i tako preko/nekoliko puta
prva,druga nemreš mu ništa, malo tam kad si več drugu dobil do kraja, ali več moraš hebeno kočiti , a GPZ je opet naprijed.
izgleda glupo jer je 50ks naspram 110, ali je tak.
Apropo ovo 5-6 brzina sa 5 tisuča full gass i škoda fabia rs ti parira 200m, a da ne pričam o M5 kojeg nemreš pošteno pratiti starom cestom od Tušilovića do Rastoka .
Mislim možeš, ali vrlo vjerojatno da se buš razbil, a taj M5 ide ko kuga, u zavoju samo legne....
ima autića koji te mogu pratiti, namazati ili se možeš fest voziti s njima.
--- Kraj citata ---
Bilo kakvom gsxr 750 ili nekom R motoru 1000ccm auto moze staviti soli na rep. Niti su ubrzanja a niti međuubrzanja priblizna. Jedini auto u kojem sam se vozio da bi mogao tako nesto je Audi TTRS APR performance sa 600ks. 2.8-100km/h, 9s-200km/h. Za dalje necu pricati. Ali to nije serijski auto i takvo sto se rijetko viđa.
--- Kraj citata ---
i košta brdo novaca.
kosta:
motor treba biti gušt, a to kaj je netko brži od tebe bi ti trebalo biti na zadnjem mjestu
na kraju krajeva nisu ni svi vozači fanđo ili rossi, jel tak?
Ja osobno apsolutno svakome priznam da vozi bolje od mene i ne bediram se ako me prestigne ili kaj već, vozim se sebi za volju i dušu.
Radim na takvom poslu u kojem je brzina, percepcija okoline i snalažljivost na prvom mjestu i 12 sati dnevno "treniram" i opet priznam svom susjedu koji radi cca 5km dnevno s autom da je bolji od mene, pa ako ga to veseli nek mu bu :)
zec je ok motor za relativno prihvatljivu svotu kod kupnje i kroz održavanje da mi ne bi izmamio osmjeh ispod kacige i osjećaj sreće i zadovoljstva.
evolucija je iz dana u dan u svakom pogledu, tako da čovjek uvijek želi više, brže, jače, a realno rijetki od nas mogu izvući više od 30% od onoga kaj sam koncept vozila omogućava.
tko god ima zamisao kupiti zeca nebu pogriješil :headbang:
ljubo46:
Nesto mi došlo i imam želju promjeniti auspuh zbog zvuka prvenstveno..vozim se s ovom ludom ekipom, a moj se motor kraj njihovih ni necuje..kao neki zblokirani kineski piaggio hahaha :laughing6:
zanima me sta predlazete? 3alfa3?
ne bi neku dernjavu..i da ljudi spominju neke sajle na original spuhu i neke klapne? koliko sam vidio to je kod mene vec skinuto.. ;D
jel to ok.. ::)
ovako nestoo
! No longer available
ico17:
--- Citat: ljubo46 - 05 Listopad, 2015, 18:57:50 ---Nesto mi došlo i imam želju promjeniti auspuh zbog zvuka prvenstveno..vozim se s ovom ludom ekipom, a moj se motor kraj njihovih ni necuje..kao neki zblokirani kineski piaggio hahaha :laughing6:
zanima me sta predlazete? 3alfa3?
ne bi neku dernjavu..i da ljudi spominju neke sajle na original spuhu i neke klapne? koliko sam vidio to je kod mene vec skinuto.. ;D
jel to ok.. ::)
--- Kraj citata ---
hahaha frende znao sam da ćeš kad tad stavljat drugi top, ipak je sranje voziti tihi motor kraj drugih kojima se motori čuju :headbang:
akarapovič ima dublji zvuk, leovince malo višlji i reskiji (mislim da se ta dva najčešće i stavljaju na zekane)
a u vezi EXUP ventila mislim da se samo sajle skinu, a servo motorić ostaje na motoru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju