Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (40/113) > >>

3alfa3:
mali zeko se uspjesno nosi sa vecinom auta i u 5.-6. brzini na 100 km/h. Ako si u 3. ili 2., e onda je iza tebe vakum i nema nikoga  :toothy12:

Mrtav dolje? Nije, nimalo. Ima momenta. 600ccm klasa ga moze samo ispratit pogledom. Al ljudi su prokleti - naviknu se na sve, pa ono sto je bilo jako brzo, ubrzo vise nije tako upecatljivo  ;D

Corector:
Ček ček, veliš s autom si probao. Pa mora biti neki koji te odere, jesi probao recimo sa Hondom Šljivik type R ili onaj prokleti accord S zbog kojeg sam drugi dan prodao skuter jer mi je nadmasio neočekivana neočekivanja.

Al dobro nisam imao tvrde federe  kvačila :laughing7: Koji auto je onako zajeban do sada?

ljubo46:
da ta navika je normalna, jer decko od kojeg sam ovog z750 kupio on je uzeo z1000 jer mu je 750 postao slab, ali njemu je sad i z1000 postao slab i sad je ugradio powercommander i neki dan cujem da je [email protected] jbg..pre brze su te zvjerke..

toga postanes svjestan tek kad pogledas kmh  ;D

a da ostavljam ih daleko iza sebe jer im takve stvari vise nece pasti na pamet...mislim stvarno danas ima svega.. :laughing7:
obožavam kada sve na cesti ostavljam...  :biker2:

--- Citat: Corector - 16 Rujan, 2015, 18:58:25 ---Ček ček, veliš s autom si probao. Pa mora biti neki koji te odere, jesi probao recimo sa Hondom Šljivik type R ili onaj prokleti accord S zbog kojeg sam drugi dan prodao skuter jer mi je nadmasio neočekivana neočekivanja.

Al dobro nisam imao tvrde federe  kvačila :laughing7: Koji auto je onako zajeban do sada?

--- Kraj citata ---

ma daj koji auto i z750?...hahaha :toothy12:
pa ni lambo mu nista u susu ne moze...

! No longer available

avr freak:
ima momenta ali ne puno, baš kako si napisao poslije 8000 je priča za sebe i tu je zvjerka. Ovo kaj postane
normalno tu se apsolutno slažem. Velim, ja sam imao yz450f i upareno se vozio na Ze-u, ja krecem i cekam njega a ne
on mene kak to biva ovdje, normalnom čovjeku to povuče jako ali ja sam kumplao prvo par put dok nisam skužio
da nema smisla dok je dolje :)

auto od 250ks na više mu parira ali takvih baš nema neznam koliko..

P.S. ljubo ovaj u lambu ne drži gas do kraja mi se čini kaj je da je. 400ks je ipak 400ks  :icon_thumright:

ljubo46:
a gle auto od 250 ks puni cca 5sec od 0-100 a mi s kawom 3,4sec i tu je to vec ogromna razlika.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju