Ostalo > Motocikli

Moj Kawic Z750 2009god

<< < (34/113) > >>

3alfa3:

--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Kolovoz, 2015, 13:19:10 ---cemu motor ako neces uzivati u njegovom zvuku? onda kupis na struju romobil i vozis se. sori ali kad cujes gsxr 1000/750 sa yoshimurom gore neces vidjeti osobu koja nece imati osmjeh na licu. a prvi je vozac.

--- Kraj citata ---

Za razliku od vecine drugih motora, zvuk na Z750 sa serijskim topom je zapravo OK i zvuci u redu.
Najbrutalniji primjer je jedan dan kad sam bio jedno vrijeme (kratko  ;D ) iza Ducati Monstera sa serijsim topovima - ko elektromotor - nista se nije culo. A znam pouzdano da taj motor sa zamjenskim topovima skida fasadu sa zgrada i pali alarme na parkiranim autima  :icon_biggrin:

Valter:

--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Kolovoz, 2015, 13:19:10 ---

cemu motor ako neces uzivati u njegovom zvuku? onda kupis na struju romobil i vozis se. sori ali kad cujes gsxr 1000/750 sa yoshimurom gore neces vidjeti osobu koja nece imati osmjeh na licu. a prvi je vozac.

--- Kraj citata ---

Uživati ću u vožnji. Ne u buci. Buka je loša. Osobito ako spavaš ili ako ti dijete spava. Sigurno se onda nećeš smijati kada ti protutnji gsxr 1000/750 sa yoshimurom gore.

Kako god to nazvali, to je buka koja je nesnosna. Paljenje alarma i žbuka koja otpada? Želiš svaki puta izlaziti do auta jer se dasa odlučio par desetaka puta provesti svojim dr#at%jem po tvojoj ulici? Ne. To je poremečaj.

Neki ljudi vide gušte u raznim aktivnostima koje bi ti osudio, a oni u tome ne vide ništa loše. Je li to razlog da ih se ne kritizira ili zatvara? Naravno da nije.

Živi i pusti druge da žive. Nije dobro ako zbog tvojih aktivnosti i gušteva netko pati.

Stavi slušalice na uši i spoji ih preko elektronike na motor. Eto ti buke koju toliko voliš ali pri tome nema smetnje za druge.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Valter - 12 Kolovoz, 2015, 14:07:57 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 12 Kolovoz, 2015, 13:19:10 ---

cemu motor ako neces uzivati u njegovom zvuku? onda kupis na struju romobil i vozis se. sori ali kad cujes gsxr 1000/750 sa yoshimurom gore neces vidjeti osobu koja nece imati osmjeh na licu. a prvi je vozac.

--- Kraj citata ---

Uživati ću u vožnji. Ne u buci. Buka je loša. Osobito ako spavaš ili ako ti dijete spava. Sigurno se onda nećeš smijati kada ti protutnji gsxr 1000/750 sa yoshimurom gore.

Kako god to nazvali, to je buka koja je nesnosna. Paljenje alarma i žbuka koja otpada? Želiš svaki puta izlaziti do auta jer se dasa odlučio par desetaka puta provesti svojim dr#at%jem po tvojoj ulici? Ne. To je poremečaj.

Neki ljudi vide gušte u raznim aktivnostima koje bi ti osudio, a oni u tome ne vide ništa loše. Je li to razlog da ih se ne kritizira ili zatvara? Naravno da nije.

Živi i pusti druge da žive. Nije dobro ako zbog tvojih aktivnosti i gušteva netko pati.

Stavi slušalice na uši i spoji ih preko elektronike na motor. Eto ti buke koju toliko voliš ali pri tome nema smetnje za druge.

--- Kraj citata ---

neka dasu zasutavi policija i nek to rijesi sa njim. prolaze mi svaki vikend motoristi kraj kuce jer sam na udarnom putu iz diskoteke. jel mi smeta? pa dok se vozi 50 km/h koliko mu je i dozvoljeno u drugoj brzini recimo, nema skoro nikakve buke. ako ga stisne preko 100km/h smeta mi buka. ali to je sad vec na policiji. 

uglavnom, na festivalima sam iza 32 basa funktion one koji imaju 2x21' drivere i jedno 60 kw mid hi sekcije  di muzika svira 7 dana i noci bez stajanja pa se naspavam normalno...  ljudi koji imaju problema sa spavanjem bi trebali potraziti doktora ili bi se trebali vise umoriti :P

andy:
Odlično izgleda stari :)
Samo se vozite..

ljubo46:
Meni moj motor zvuci i ide odlicno s seriskim auspuhom i ne planiram ga mjenjat..a da kupim leo vincia ili akrapa sigurno bi vozio s db kilerom. ;D

Andy- hvala prijatelju ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju