Ostalo > Motocikli
Moj Kawic Z750 2009god
anabellas:
--- Citat: ljubo46 - 12 Kolovoz, 2015, 11:51:46 ---
--- Citat: Valter - 12 Kolovoz, 2015, 11:40:03 ---Nosač tablice nije po zakonu. Vlasnik to zna i spreman je platiti kaznu. OK. Kapice ventila moraju biti originalne. Tu nema pogovora. Ako nisu, odmah to ispravljaj.
Jedino mi nije jasna ta potreba promjene auspuha. Meni je ovaj sasvim OK. Lijepo se uklapa u motor. A promjena zvuka na bučnije mi nije baš previše jasna. Stvarno ne vidim potrebe da se u Južnom Tirolu zna kako sam upalio motor. Dobivanje snage je zanemarivo (3% je zanemarivo), a priče o sigurnosti su teški bullshit. Stisneš kuplung i sigurno ćeš se čuti. JAKO. Jedino ako je neispravan i raspao se.
Dokazano je kako daleko više može donijeti poduka pravog instruktora i majstora vožnje nego bilo koja prerada vozila. Radije dam novce čovjeku koji zna nego za komad cijevi od 500 eura. Osobito na vozilu koje tako i tako može ići 200 km/h. Samo je važno da je ispravno.
I auti i motori, a i bicikli se u Hrvatskoj većinom voze po principu "ja se ne bojim" nego "ja znam". Iako ovi iz prve kategorije misle da su u drugoj. Za sve to se mogu kriviti utrke i yubito filmići samozvanih gurua. Malo što sa trkačkih staza je primjenljivo na cesti.
--- Kraj citata ---
ma ko te pita za nosac? to su price za malu djecu, bitno da je tablica vidljiva i da je na predvidenom mjestu (ispod repa) :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mene su vracali s tehnickog jer tablica nije bila u okviru za tablicu makar je bila na pravom mjestu (na piaggio zipu)
;D
3alfa3:
--- Citat: ljubo46 - 12 Kolovoz, 2015, 15:13:49 ---...da kupim leo vincia ili akrapa sigurno bi vozio s db kilerom. ;D
--- Kraj citata ---
Ko ja, jer bez njega nakon pola sata voznje zuji u usima 2 dana, a to nikako nije dobro :toothy12:
S druge strane, zuji u usima i ovako i onako jer ne nosim cepice za usi, a buka vjetra rastura sluh nevjerojatno ucinkovito (i nazalost, trajno)
ljubo46:
evo jucer sam isao malo vozikati se po Hrvatskom zagorju, pa to je brutala koliko zavoja..haha
free photo hosting
imgur
U subotu idem s Bj ekipom u Udbinu (Jaši do zida-obilježaavanje dana hrvatskih mučenika) tako da se kilometri samo slazu..u mjesec i pol sam napravio 4000km :toothy12: :toothy12:
steeef:
vidjeh motor uživo i stvarno je apoteka,ko iz dućana...odličan :icon_thumright:
ove spike dal je nosač po zakonu ili nije su opet nepotrebne..malo ozbiljnije stvari svud oko nas se rade mimo zakona pa se niko ne žesti oko toga i ne prodikuje kolko o nekom nosaču tablice.
nije po zakonu ni da trakoristi noću nemaju adekvatno stražnje osvjetljenje a voze po magistralama,na otvorenoj cesti bez kuća i ulične rasvjete uočiš ga zadnji tren,na motoru pogotovo..a to je veći problem i opasnije nego neka tablica koja nije na orginalnom nosaču.
auspuh na zecu mi je glomazan i nije mi ljep,ni malo..da služi svrsi služi..
kaj se tiče aftermarket auspuha,većina po motorima ima neke sklepotine,domaća proizvodnja from šupa itd, pa se takvi i dernjaju ko da tenk ide..
da se vozi one homologirani sa db killerima i u dozvoljenoj toleranciji buke,bila bi to sasvim druga priča..
više su mi iritantni traktori koje sam već spomenul koi tutnje,motor prođe u sekundi a jebeni traktor čuješ i čuješ i čuješ..nikak da ode.
ljubo46:
Hvala prijatelju ;D
Svaka ti je recenica na mjestu :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju