Pozdrav svima,
unaprijed se ispričavam ukoliko sam fulao temu, pa molim moderatore da je premjeste u odgovarajuću kategoriju
Znači, imam CPI GTR 50, kupio sam ga polovnog prošle godine i od tada je prošao svašta
Skuter je bez problema povlačio preko 90 realno (115 po brzinomjeru, 100+ po navigaciji), međutim kako je vrijeme odmicalo skuter je počeo sve slabije i slabije vući, ove godine kada sam ga izvadio iz garaže, ne može povući 50, 2 osobe da ne pričam...
Odvezao sam ga kod mehaničara, te ga zamolio da provjeri zbog čega je toliko izgubio na brzini (ne razumijem se baš previše u skutere), on je zamjenio rolice i remen, naplatio 370kn i rekao da je sve ok. (pošto je stavio malo teže rolice, skuter je postao još tromiji, u međuvremenu sam opet kupio lagane rolice, pa je opet življi, ali ništa posebno
)
Ja bih molio nekog forumaša ovdje, koji ima volje i vremena, da se malo pozabavi sa skuterom (mogu ga dofurati i ostaviti), da ga rastavi i kaže mi što moram kupiti/platiti, volio bih staviti i 70cc kit, da mi nešto preporuči, jer ovo više nema smisla. Naravno da ću platiti usluge forumaša
Ukoliko nema zainteresiranih, imate li možda nekog pouzdanog mehaničara, koji bi odradio neki veliki servis navedenog skutera ?
Unaprijed zahvaljujem svima. Pozz, tomislav