Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Blokada na karburatoru  (Posjeta: 2262 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline roosy

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • bolje biti pijan nego star
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sisak
  • Moj Skuter: Aprilia SR 50 R
  • Moja Kaciga: mds
  • MojSpuh: Leovince ZX
Blokada na karburatoru
« : 29 Lipanj, 2015, 21:59:29 »
Poz iman derbi skuter sport 50 ccm 2015 na servisu su mi skidali blokade i cinilo mi se da ga je jos nesto gusilo pogledam usis zraka na karburatoru i vidim da nisu makli onaj limic na usisu maknem ga i skuter bolje vuce i dobim na krajnjoj brzini oko 7-8 km brze sad ide skoro 80 na sat i cini mi se da mu jos zraka fali inace morao sam promjeniti diznu stavio 64 dali bi trebao neki bolji filter ili prosiriti rupe na kucistu filtera ako je netko to radio savjet dobrodosao hvala

Offline Booster 1

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Mbk Booster
  • Moja Kaciga: Givi BKCR
  • MojSetup: Italkit 50
  • MojSpuh: na dane
Odg: Blokada na karburatoru
« Odgovori #1 : 29 Lipanj, 2015, 22:03:51 »
nediraj nista ako ti skuter ima garanciju jos za svaku glupost vozi u ovlasteni u suprotnom ces vrlo lako izgubit garanciju

Poslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk

Offline roosy

• forumski pješak
  • *
  • bolje biti pijan nego star
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: sisak
  • Moj Skuter: Aprilia SR 50 R
  • Moja Kaciga: mds
  • MojSpuh: Leovince ZX
Odg: Blokada na karburatoru
« Odgovori #2 : 29 Lipanj, 2015, 22:16:17 »
Ma to su susteri u servisu radi se o ami trade nakon prvog servisa sam morao platiti drugom majstoru da popravi njihove gluposti creva goriva bila losa kad su ih mijenjali nisu vratili filter goriva filter zraka nisu ni pogledali bio prasnjav pokazivac goriva nisu rijesili rekao sam da skuter slabo trosi ulje nisu napravili motor nije vukao poslije skidanja blokada nikako moralo se sve stelat ponovo sramota uzeli 550 kuna stavili novu svjecicu samo tamo vise ni za zivu glavu htio kupiti drugi spuh gianeli kod njih imaju ga u servisu odgovorili me kazu da to nemoze na moj skuter neznalice otiso u sesvete i tamo mi ugradili bez problema i postelali jebes garanciju kad tam budale rade kad je bio problem sa crijevima goriva dva tjedna sam cekao odgovor