Tehnički kutak > Garaža

My Runner VXR 200*

<< < (11/53) > >>

firkefica:

--- Citat: steeef - 01 Studeni, 2015, 13:51:18 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2015, 13:43:38 ---Nemoj stavljat deltu nema smisla na serijali,dat 900kn bezveze,bolje to pojest i popit  ;D

--- Kraj citata ---

to sam i ja mislil dok nisam provozal runnera 250 koi ima deltu,u mjestu skoci na zadnji tocak bez cimanja  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
prvi glas da delta valja na leader quasar masini

steeef:
neznam ja di si ti cul da nevalja,daleko od toga da nevalja nego nije najnuznija..
u bitijedina "mana" joj je ovo kae tomi pisal,dok se telis po gradu i ak upadnes u guzvu il kolkonu,dogadja se da odvoji prije nego serijsko i kad das gas jace zagrize i suta pa cukne..kad se naviknes i dobis osjecaj onda ti je nebitno..

avr freak:
da čital sam malo o tome, nisam sad probao ni jednoga s tim da vidim razliku ali zašto ne staviti, tuning is not a crime :D
budemo vidjeli, ako ne prodaš mislim da ću svakako uzeti pa napišem iz prve ruke kad se poigram malo.

Taman došao sa jedne kratke relacije, jakna, rukavice kaciga ali gotovo je.. Zima je došla pogotovo još neki vjetar drži..

Sutra ide u zrak i čeka drugu godinu :)

anabellas:
moj ne izlazi iz garaze samo kad snijeg padne :D
treba se opremom dobrom opskrbit i sve 5  :icon_thumright:
ove zime hlace kupujem , nije ugodno u trapericama  :toothy3:

avr freak:
nije mi onda to tak gušt kad imam 5kg opreme po sebi, rađe sjednem u auto i upalim grijanje. Tko voli zašto ne, ja nisam taj tip. :)
neka on odmara, bude vremena za vožnje a čim na godinu zasija pičim ja do vas na vožnju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju