Tehnički kutak > Garaža
My Runner VXR 200*
anabellas:
Kad zatopli obavezno :D
Sent from my D6603 using Tapatalk
avr freak:
Eto to je to, spremljen i čeka toplije dane.
Vratio sam centralne nogare tako da je zadnji kraj u zraku ali pošto mi se nije dalo pigati i zezati s nekim
extra idejama ja sam uzeo dvije letvice, izmjerio visinu od poda do vilice te tako izrezao. Malo sam onak
i rub potegnuo da vilica bolje sjedne i eto prvi kraj je u zraku- home made :) svake strane jedna..
Akumulator izvađen, vidi se da je novi kako je i rečeno.
Zima je duga, planova je puno pa krečemo u realizaciju.
Do čitanja :icon_thumright:
anabellas:
Taman kad si ga ušuško eto suncaa ;D
Tomi_ZG:
Treba mu par minuta da ga upogoni.
Ja sam pred svoju prvu zimu sa skuterom napravio isto,onda sam nakon par sunčanih i toplih dana(skuter "konzerviran" a ja bi baš bacio đir) shvatio da mi je to bedasto,od tada to ne prakticiram više.
avr freak:
--- Citat: anabellas - 05 Studeni, 2015, 10:12:43 ---Taman kad si ga ušuško eto suncaa ;D
--- Kraj citata ---
ma ne muči me to opće, ak je meni zima dok vani hodam nema teorecke šanse da idem na motor.. mislim to je samo neka moja volja baš
kako sam napisao, ko voli samo nek dere kak Tomi veli. Ja sjednem u auto i upalim si grijanje.
Kaj se tiče pogona da i to kaj veliš, puknem aku nutra i vozim ali ima drugi problem.. skinul sam diskove hahahahha :toothy12:
počel sam naručivati dijelove neke pa se polako pripremam, imam dva skutera sastrane još u garaži za servis pa se njima bavim
to kaj imam slobodnog vremena :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju