Tehnički kutak > Garaža

My Runner VXR 200*

<< < (10/53) > >>

steeef:

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2015, 13:43:38 ---Nemoj stavljat deltu nema smisla na serijali,dat 900kn bezveze,bolje to pojest i popit  ;D

--- Kraj citata ---

to sam i ja mislil dok nisam provozal runnera 250 koi ima deltu,u mjestu skoci na zadnji tocak bez cimanja  :icon_biggrin:

anabellas:
tomi se za te pare tako napije da ga baca na leđa i prije neg na runner sjedne  ;D

avr freak:

--- Citat: steeef - 01 Studeni, 2015, 13:51:18 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Studeni, 2015, 13:43:38 ---Nemoj stavljat deltu nema smisla na serijali,dat 900kn bezveze,bolje to pojest i popit  ;D

--- Kraj citata ---

to sam i ja mislil dok nisam provozal runnera 250 koi ima deltu,u mjestu skoci na zadnji tocak bez cimanja  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

steeeef ima neke dobre ponude pa ono, zašto ne ako se još nešto dobi.. 900kn nebi dao to se slažem :)

--- Citat: anabellas - 01 Studeni, 2015, 13:53:19 ---tomi se za te pare tako napije da ga baca na leđa i prije neg na runner sjedne  ;D

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6:

Tomi_ZG:

--- Citat: steeef - 01 Studeni, 2015, 13:51:18 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Probao sam na vxru,osobno mi ne paše jer dok gmižeš kroz gužvu zacukava.

--- Citat: anabellas - 01 Studeni, 2015, 13:53:19 ---tomi se za te pare tako napije da ga baca na leđa i prije neg na runner sjedne  ;D

--- Kraj citata ---
Zna to tak  ;D

avr freak:
ma samo ju treba naštelati dobro i gas. Ja nemam tu gužve kod sebe toliko, više ravne relacije drajvam :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju