Sta si dao 500kn za vodenu pumpu? Kinesku vodenu.
BEZ dodatnog akumulatora, okani se tudjih misljenja i njihovog maksimalnog dometa kljuc 13 i 17, krizni i ravni srafciger plus cekic, imas profice za takve stvari, samo problem je sto nije za dzabe, ali nije ni preskupo, elegantno i trajno rijesenje povoljnije od nove kineske pumpe, i opet ti je upitno jer ako spojis sugavi elektronski cok drito na aku on ce ga pocuclat kroz voznju
Ne ide el. čok nazad, a što se tiče svega ostalog ja bi najradije ostavio mehaničku, al znam da bi ja sjebao radilicu pri rastavljanju, a da dam nekom drugom, on mora biti majstor, a ne fušer. Naravno da bi platio, samo čim napišeš plaćam, odmah se jave "majstori"...
A što se tiče kineske vodene, danas je sve iz Kine i znam da ne vrijedi ta pumpa te novce, al kad izračunam nove ležajeve, semeringe, nova vodena, na kraju dođem na približno isto, a ovako je ona vani i gotovo, nema više sa njom zajebancije.
Ta kineska motoforce traje meni 3g. Vukas ajde da slozimo nesto i idemo. Znas i sam ako ja idem da ces od A do B sigurno doci
Mene više muči to kad meni netko mora pomoć nego da li će se pokvarit. Jebiga, ne volim se osjećat da sam dužan, a kad mi netko nesebično pomogne kao par dečki sa ovog foruma među kojima si i ti, onda se loše osjećam, jer vjerojatno neću moći nikad vratiti uslugu. Zbog mojeg mira ništa dok ne složim, a vama sretno i dobru zabavu želim !