Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tumori na skuterima WTF???

<< < (10/13) > >>

neer:
vrh ! obozavam ove paranormalne teme  :toothy12: ako ti se to dogadja na odredjenom mjestu ..postavi nesto tipa hrpa papira ili kanister beznina umjesto skutera tamo i obrati pozornost kada susjedi drze otvorene prozore pa kad ih zatvori da ne reflektira.ovo meni izgleda kao da je laganini topljeno. e da meni je jedno zica prema regleru toliko se uzarila da je na slican nacin otopila plastiku ali bas je tak cudno nabubrila

Corector:
Novo sranje, nek ide sve u 3pm

Booster 1:
Opet vanzemaljci  :vjestica:
Daj sliku sta je sad

shegyi2000:
ovo je plod duzeg vremenskog paljenja jer je "kipila " plastika moguće je da je usmjerena refleksija i nije kratkotrajno vremenski jer na tako jakom plamenu koji mora biti za ovakvo ostećenje počeli bi bridovi gorjeti. ja mislim da od nekog prozora ili nekog retrovizora u blizini zraka reflektira i udara pa tvojim skuterima. Budi pametan i makni skuter dalje, pa teorije dokazuj na druge "jeftinije " načine

Corector:

--- Citat: Booster 1 - 10 Srpanj, 2015, 11:05:48 ---Opet vanzemaljci  :vjestica:
Daj sliku sta je sad

--- Kraj citata ---

Ma prodat cu i njega  :toothy3:

Ali skuzio sam danas na plastici oko volana dok je bio na suncu, zapiknem nokat u plastiku i ostane otisak  :dontknow:

To je plod od 00 do 10h ujutro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju