Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tumori na skuterima WTF???

<< < (9/13) > >>

ajlavsrku:
Ma nece od sunca to bit,meni susid nije maka skuter danima vec stoji na suncu po cili dan isprid kuce mi,pa triba se otopit vec onda...

3alfa3:

--- Citat: ajlavsrku - 30 Lipanj, 2015, 10:23:27 ---Ma nece od sunca to bit,meni susid nije maka skuter danima vec stoji na suncu po cili dan isprid kuce mi,pa triba se otopit vec onda...

--- Kraj citata ---

Ponekad refleksija sunca od nekog stakla bude kao povecalo, a valjda su svi ko djeca palila sve moguce povecalom po ljeti

Mislim da je u Londonu bila frka sa jednim parkingom nasuprot kojeg je bio stakleni neboder i auti su redom bili osteceni od toga

anabellas:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Lipanj, 2015, 10:45:29 ---
--- Citat: ajlavsrku - 30 Lipanj, 2015, 10:23:27 ---Ma nece od sunca to bit,meni susid nije maka skuter danima vec stoji na suncu po cili dan isprid kuce mi,pa triba se otopit vec onda...

--- Kraj citata ---

Ponekad refleksija sunca od nekog stakla bude kao povecalo, a valjda su svi ko djeca palila sve moguce povecalom po ljeti

Mislim da je u Londonu bila frka sa jednim parkingom nasuprot kojeg je bio stakleni neboder i auti su redom bili osteceni od toga

--- Kraj citata ---

pa ti ostavi auto u fokusu  :icon_biggrin:

meni ovo izgleda ko kiselina neka, mozda te netko sabotira  :dontknow:

ropee:
u zgradi pored kuće mojih roditelja jedan stanar je postavio foliju za stakla onu kao ogledalo. Moja sestra parkira auto taman jedan kut gleda prema toj zgradi, na tom mjestu je izgorila jedna naljepnica na staklu, te se na haubi podigla boja.
Sudeći prema tome, ovo bi trebala biti neka refleksija .

3alfa3:

--- Citat: anabellas - 30 Lipanj, 2015, 12:00:39 ---pa ti ostavi auto u fokusu  :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---

Ostavljao sam ga 2 godine (radio u tjedniku Fokus kao graficar tamo negdje 2000. godine)  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju