Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tumori na skuterima WTF???

<< < (13/13)

shegyi2000:
smola od bora na suncu, to na moru razj..be. e lak na autu ljudima pa se svi čude

Corector:
Jog me pitao pa evo da odgovorim

Jel znate sta je ovo bilo?

Normalno da ne znate kao niti ja, dok nisam jedan dan uzicao frenda za ak47 i cekao...

Za sve je krivo sunce i ogledalo u retrovizoru. Ogledalo je netko fuserski naljepio i ono povecava vise puta objekt, a suncevu svjetlost jebeno fokusira da przi ko laser po nekoliko metara udaljenosti.. Taj je skuter stajao prvi, iza njega ostali koji su se parkirali, i kako bi sunce prolazilo, u odredjenom trenutku bi se stvorila velika energija gdje je stajao obicno neki skut i prosaralo ga...  :puska:   :angry9:

Kasnije sam uocio ovu pojavu na dosta auta jer se takvi "tumori" nalaze na vanjskim kederima kod retrovizora, dakle sklapajte retrovizore.

ajlavsrku:

--- Citat: shegyi2000 - 10 Kolovoz, 2015, 11:15:51 ---smola od bora na suncu, to na moru razj..be. e lak na autu ljudima pa se svi čude

--- Kraj citata ---

Friska smola se skine sa guresinom i krpom al kad vec odstoji to je muka isusova,svaki dan peren aute pa ljudima nemos objasnit da im smola pojide lak na autu

avr freak:

--- Citat: ajlavsrku - 19 Ožujak, 2016, 09:53:36 ---
--- Citat: shegyi2000 - 10 Kolovoz, 2015, 11:15:51 ---smola od bora na suncu, to na moru razj..be. e lak na autu ljudima pa se svi čude

--- Kraj citata ---

Friska smola se skine sa guresinom i krpom al kad vec odstoji to je muka isusova,svaki dan peren aute pa ljudima nemos objasnit da im smola pojide lak na autu

--- Kraj citata ---

prije bi slomil nogu nego nekima to objasnil.

ajlavsrku:
Smola je za**bana stvar za lak ajme,lako je kad na staklo padne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju