samo se ti nadaj.ti murjaci na bmw-ima su dan i noc na motoru.ako se i malo zainate nemres im pobjec sa r-om 1000 a kamoli sa drkalicom poput tomosa ili skutera.Samo ti iskusavaj njihovo strpljenje.Ja ti nebi preporucio jer mnogi su bili isto uvjereni ko i ti pa su se prevarili.
neka su dan i noc na motoru i ja san isto,pa sta,samo sta ja dan i noc divljan,a oni vecinu vrimena se vozaju
uglavnon,prica ti nimalo ne drzi vodu,prije 2 godine cca se sican kad je jedan momak sa serijskin spon otvoreno isprid 200 ljudi panduru na bmwu govoria da je pickica i oce se trkat s njin,a ovi s bmwon je cili zivot na motoru i opet zna da nema sanse da ga uvati jer je vise puta prova,a to sta kazes da se zainati da bi ga uvatia,ako ovo ruganje i govorenje oanduru da jep ickica isprid 200 ljudi nije dovoljno za inat,onda stvarno neznan sta je
p.s. je da je tem stara 100 godina,al eto
p.p.s oni s tin bmwovima se nemogu okrenit po gradu,dosta ti je da mu se popnes na korniz i njemu je prica gotova iako znan slucaj u trogiru di je policajac s bmwon niza skale letia za nekin motoron i polomia cili motor,al je uvatia ovoga sta mu je biza,i isti taj pandur je ima frontalni sudar u sluzbi kd je vata nekog na motoru u alkoholiziranon stanju(pandur),to je u trogiru bilo,znat ce dobro oni koji su iz okolice trogira o kome prican
p.p.p.s onaj bmw ima samo 300 kila,a di je s vozacen jos