Ostalo > Svijet računala i mobitela
Mob do 700kn - Lumia 535
GUGY:
Ja imam Nokiu 625 Lumia. Nakon androida sam se preporodio. Baterija traje 2-3dana ovisno koliko si na netu. Nema blokiranja kasnjenja i ostalih musica. Nokia ti vise ne postoji. Sad je to Microsoft Lumia. Ako ces uzet novu onda se odmah predbiljezi za win 10. Jedina je mana kod windowsa sto nema toliko aplikacija na storeu ali najbitnije kao viber, Skype pbz zaba fb tapatalk itd ima.
Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk
eladio:
dobio G3 tmobile edition i ja bas i nisam nesto posebno odusevljen..
mislim dobar je to mob, ali rama fali, stekne svako malo prilikom surfanja ..zagrije se .. ovo ono.. daleko je to da ga treba hvaliti.. da sam ga platio ne bi bio bas nesto sretan :angry7:
mario1984:
Pa kako ti fali rama? to je onda ona slabija verzija? Ja imam 32g/3g i imam vise nego dovoljno.
mario1984:
--- Citat: mario1984 - 17 Lipanj, 2015, 07:33:25 ---Pa kako ti fali rama? to je onda ona slabija verzija? Ja imam 32g/3g i imam vise nego dovoljno.
--- Kraj citata ---
Eladio, nemoj me krivo shvatit,svatko za sebe zna koliko mu je cega potrebno,naravno. al g3 je najjači s ramima kao i drugi smartphoni u tom rangu. Ja imam igrice i stalno na netu i hvala Bogu sve radi kako treba. Al da se grije,grije se. al tako mi se grijao i xperia z.
Tomi_ZG:
--- Citat: mario1984 - 17 Lipanj, 2015, 07:33:25 ---Pa kako ti fali rama? to je onda ona slabija verzija? Ja imam 32g/3g i imam vise nego dovoljno.
--- Kraj citata ---
Ja imam 2gb verziju i ne fali mi rama :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju