Ostalo > Svijet računala i mobitela

Mob do 700kn - Lumia 535

<< < (4/4)

road_runner:
L535 ima problema s tuchem, otpada najvjerojatnije. To da je za 100€ pouzdaniji wp se slazem al sad nisam pametan. L635 je ok ali mu fali bljeskalica i prednja kamera tu i tam

JosipMarijanovic:

--- Citat: road_runner - 17 Lipanj, 2015, 10:36:30 ---L535 ima problema s tuchem, otpada najvjerojatnije. To da je za 100€ pouzdaniji wp se slazem al sad nisam pametan. L635 je ok ali mu fali bljeskalica i prednja kamera tu i tam

--- Kraj citata ---

Ja imam dvije lumia 520. Pouzdaniji mobitel nisan imao odavno. Nikada zastekao ili da kaze fali rama. A ima samo 512mb. Po mjesec dana godisnje po festivali provede u prasini, vlazi itd itd i onaj stariji sluzi vec tri godine ko novi. Baterija traje. Navigacija među najboljima tko treba to. Kamera solidna.
Neradim senfije pa netrebam prednju. Platio ju 400kn u ducanu prije tri godine.

Sto vise reci? Puno muzike za malo para. Drugi mob ce biti sigurno WP ali neki od top modela

road_runner:
A lg bello?  :dontknow:

monph2:
za njega neznam. Nisam već neko vrijeme u mobitelima pa nez šta i kako sad. Ali znam da je LG L90 jako dobar mob za sinte novce...

necronomy:

--- Citat: road_runner - 17 Lipanj, 2015, 14:29:54 ---A lg bello?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

E vidiš, to sam i ja gledao, čini mi se ok mobitel, a i viđao sam ga za 800kn na fejsu u grupi prodaja mobitela ili tako nešto.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju