Ostalo > Svijet računala i mobitela

Mob do 700kn - Lumia 535

(1/4) > >>

road_runner:
Tražim neki mob do 600-700 kn pa mi za oko zapela ova lumia. ima li koji korisnik da podijeli iskustvo jer na ostalim forumima ima dobrih i loših iskustava (kao i za sve ostale mobitele). wp bih prvenstveno zbog toga jer mislim da android u tom cijenovnom rangu i nije najbolji izbor, tj. uređaji s malo RAM-a i slabim procesorom. s kineskim mobitelima nisam upoznat. pa eto ako netko ima neki savjet ili prijedlog slobodno se izjasni. živili  :headbang:

mario1984:
Prijatelj je ima i mob je bas dobar. Ekran fluidan,kamera je 5mp al je super. Ikone na prvu izgledaju komplicirano al nakon kratkog vremena se naviknes i dobro.Sad zavisi kako tko voli windows ili android. al covjek se navikne. Uglavnom,ja imam lg g3,i razmisljam da ce sljedeči bit microsoft,tj. windows. Al za te novce mislim da je odličan izbor.

monph2:
Imao sam LG optimus G (mob odličan, ali je završio na podu i nije ga spasila ni maska), poslje toga L70 isto solidan mobitel, dosta brz baš nikakvih zamjerki. Sad imama G3 i pre zadovoljan sam,  ne bih ga mjenjao, stvarno sam zadovoljan i androidom i LG-em

road_runner:
fala, prijelaz je sa symbiana tak da se treba navikavati na bilo koji OS. bitno mi je da radi a ne ko android koji s vremenom počne štekati katastrofa. Nekadašnja lumia 520 je jeftin a još danas se koristi bez problema. g2 i g3 su ipak iznad mogućnosti. Inače mob tražim curi, ja imam z3 compact tak da sve kužim u čemu je zadovoljstvo super performansi  :laughing9:

mario1984:
Ako zeli windows onda to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju