Tehnički kutak > Garaža
Runner sp 50
steeef:
nije svaka guma ista makar je nova,nit zato valja,a ni tvornicke nisu bajne bas pogotovo damant from sava,maxxis i sl.
kupil je i frend nove duro gume pa je zbog njih 2 sezone za redom sletel i razbil skuter,a s tim popravcima kolko ga je kostalo mogel je kupit 3 seta guma za stari runner pa se napokon opametil i stavil ovo ljeto dunlop scootsmart,sad s njima ima osjecaj da vozi ko po tracnicama kak se drze naspram tih novih duro smeca.
Booster 1:
gle kad imas dobru gumu na skuteru gust se vozit jedno vrime san ima naprid scootsmart nazad molas na roxu motor je bija kao na tracnicama kud ja tu i on cilo lito sam gusta prisa 5k kilometara u mjesec ipo dana pa sam se pribacija na drugi skuter sa savinim gumama i to poprilicno starima 2 puta se prosuja po podu radi njih i vise neman gusta nikakvog vozat se nisam u 2 miseca prisa 500km sve zbog guma nemas gusta
Poslano sa mog VOYAGER2 DG310 koristeći Tapatalk
monph2:
--- Citat: steeef - 21 Prosinac, 2015, 21:16:57 ---nije svaka guma ista makar je nova,nit zato valja,a ni tvornicke nisu bajne bas pogotovo damant from sava,maxxis i sl.
kupil je i frend nove duro gume pa je zbog njih 2 sezone za redom sletel i razbil skuter,a s tim popravcima kolko ga je kostalo mogel je kupit 3 seta guma za stari runner pa se napokon opametil i stavil ovo ljeto dunlop scootsmart,sad s njima ima osjecaj da vozi ko po tracnicama kak se drze naspram tih novih duro smeca.
--- Kraj citata ---
Ma nisam ni mislio kupit sad neko sranje. Mislio sam mozda pirelli ili nesto drugo gledat, nez jel mi je isplativije narucit i odakle ili kupit kod nas kod nekog vulkanizera.. :/
steeef:
moreš uzet prek webshopa,imaš džabe poštarinu pa odneseš montirat vulkanizeru..
kod nas svi većinom vulkanizeri guraju ti savu jer ju imaju na lagerima.
mako:
jedina sava koja valja je trkaca (medium,soft, super soft), ovo sve ostalo kaj stavis od save je dobro prvih mjesec-dva a poslje se samo sklize...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju