Tehnički kutak > Garaža
Runner sp 50
Corector:
A da ti nije mozda zablokirala kocnica u nezgodnom trenutku zbog ebay rucica? :toothy3:
monph2:
--- Citat: SF2 Freak - 21 Prosinac, 2015, 18:45:44 ---Te gume kaj imaš su odlične, bar meni. Skroz do ruba ih naginjem sve ovisi o starosti gume i potrošenosti. Ali ta guma sa odgovarajucim indexsom je bolesna.
--- Kraj citata ---
2008 godina su i razjebane su gume
--- Citat: Corector - 21 Prosinac, 2015, 18:47:34 ---A da ti nije mozda zablokirala kocnica u nezgodnom trenutku zbog ebay rucica? :toothy3:
--- Kraj citata ---
Tad nisam imao Ebay ručice jer sam ih kupio kasnije..
I nema zašto štekat. To je samo komadic lima nema nikakve veze ni sa pumpicom ni sa nicime
Corector:
Zezam se zbog rucica, a 2008 je dalekoooo, covjece to je dobrih 7 godina, jbt ja sam skoro izginuo zbog 2008 koja je bila iza, a u glavi sam stalno mislio da je 2012 god.
SF2 Freak:
Uzmi te iste gume neceš pogrjesiti. Nije marka gume kriva nego godina proizvodnje.
monph2:
Ma vidjet cu sta imam u ponudi, mislim da je skoro svaka guma dobra dok ne ostari ili se podere, što znači da ni jedna ne može bit loša ako je mlađa od 2 godine, a ja se ni ne vozim baš previše previše (bar do sada nisam, možda zbog guma :/)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju