Tehnički kutak > Garaža
Runner sp 50
JosipMarijanovic:
--- Citat: mako - 21 Prosinac, 2015, 23:20:02 ---jedina sava koja valja je trkaca (medium,soft, super soft), ovo sve ostalo kaj stavis od save je dobro prvih mjesec-dva a poslje se samo sklize...
--- Kraj citata ---
kakva je mc29? osim sto je lijepa po izgledu. u onoj temi sa gumama sam procitao sve i svasta o svim modelima guma pa mi to nije mjerodavno.
mako:
--- Citat: JosipMarijanovic - 22 Prosinac, 2015, 01:05:15 ---
--- Citat: mako - 21 Prosinac, 2015, 23:20:02 ---jedina sava koja valja je trkaca (medium,soft, super soft), ovo sve ostalo kaj stavis od save je dobro prvih mjesec-dva a poslje se samo sklize...
--- Kraj citata ---
kakva je mc29? osim sto je lijepa po izgledu. u onoj temi sa gumama sam procitao sve i svasta o svim modelima guma pa mi to nije mjerodavno.
--- Kraj citata ---
kak sam napisal, ako je obicna tvrda mjesavina dobra je za prodat motor, da covjeku mozes rec da ima nove gume, za otic u ducan... za neke ekstreme i ganjanje nije, jer kak sam reko, dobra je samo u pocetku kad je nova....
Tomi_ZG:
Ak ćeš uzimat pirelli uzmi diablo,bolji je nego evo jedino da te upozorim malo se teže griju dok je vani hladno jer je to model za jače skutere pa ima veći index brzine,ja se dvoumim opet njih uzet ili power pure sc,al mislim da ću opet na pirelli jer ne volim kemijat s gumama ak sam sa trenutnim modelom kojeg imam zadovoljan,moje su isto koma,negdje 23000km imaju,a 2012 sam ih stavio
zrakoplovac:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Prosinac, 2015, 09:49:34 ---Ak ćeš uzimat pirelli uzmi diablo,bolji je nego evo jedino da te upozorim malo se teže griju dok je vani hladno jer je to model za jače skutere pa ima veći index brzine,ja se dvoumim opet njih uzet ili power pure sc,al mislim da ću opet na pirelli jer ne volim kemijat s gumama ak sam sa trenutnim modelom kojeg imam zadovoljan,moje su isto koma,negdje 23000km imaju,a 2012 sam ih stavio
--- Kraj citata ---
Diablo opet uzmi, logicno :)
Moje su sad 15k, i drze ko i prvog dana, zadnja se vec potrosila, al jos ima mesa :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Toni46:
Uzmi te diablo sto ti kazu ili dunlop scootsmart...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju