Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (17/34) > >>

ivanm:
probao upgrade i dobio bootloop iz kojeg jedva izašao i niš koristi u odnosu na 8.1
čekat ću da malo porade na sustavu a možda i neću jer se za sve moraš prijavljivati sa microsoft accountom a to mi je bezveze..
a ovo o brzini, to su nijanse, odkad imam ssd sve mi ionako leti..
a na 8.1 imam backup licence i za office 2013 pa mi se neda ponovo to crackati..

jedino da probam kak veliš prek kms pa tak dalje..

pričekat ću koji mjesec pa staviti noviju verziju kad se pojavi i kad WAREZ ekipa sredi aktivatore.. ;D

skoda90:
Ja sam bas iz tog razloga odabrao clean install,vidim da i ekipa na drugom forumu ima problema kod upgradea,nije svima vj ovisno o hardveru.
Instalacija trajala oko 10-15min (usb2.0)
Ja se na nist nisam morao prijavit,uredno instalirao pokrenio kms i to je to.
Pa skines rvacki oficce nemoras nist ni krekat sve je vec to u instalaciji  :toothy11:

Ovo je tek friska instalacija jos moram vidit oce sve sljakat i da li ima kakvih bugova....

Edit:zaboravih rec windows uredno napravio i update...

zvonkec92:
i ja sam iso na clean instal jer je upgrade kenjao..neznam kak vama nevalja al ja do sad nisam naso bugova i netreba ti nikakav microsoft acc.. sve se to da maknut..

skoda90:
Za sad sve radi kako treba,nema lag-a ping odlican sto se tice mreze itd...sam sto zdere puno rama al ko ga j.... nisam neki zahtjevan korisnik
Sa mozilom i par tabova to ide preko 2 gige rama...
Sad se jos ceka Dx 12

ivanm:
gdje si našao hrvatski office 2013 da je aktiviran za stalno?
ovak je probna licenca 30 dana, preko kms servera se produžuje svakih 6 mjeseci a telefonska offline aktivacija je za trajno..
koristim office2013x64

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju