Ostalo > Svijet računala i mobitela
update na windows 10 ??
zvonkec92:
iam 8.1 i dole desno kod sata mi se stvorila neka windows kučica di mogu kao rezervirat novi win 10 pa kad izađe valjda ga dobijem đabe, kaj to jel to valja jel bu to ful verzija ili neka nevaljana puna bugova i ono najvađnije jel to trial verzija ili?
Darius1950:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Lipanj, 2015, 16:28:18 ---iam 8.1 i dole desno kod sata mi se stvorila neka windows kučica di mogu kao rezervirat novi win 10 pa kad izađe valjda ga dobijem đabe, kaj to jel to valja jel bu to ful verzija ili neka nevaljana puna bugova i ono najvađnije jel to trial verzija ili?
--- Kraj citata ---
Besplatna godinu dana, nakon toga se placa. Koliko vidim izgleda da ce bit dobra i stabilna.
Tu imas malo opsirnije:
http://www.pcworld.com/article/2873214/windows-10-will-be-a-free-upgrade-for-windows-7-and-8-users.html
eladio:
--- Citat: Darius1950 - 09 Lipanj, 2015, 17:19:00 ---
--- Citat: zvonkec92 - 09 Lipanj, 2015, 16:28:18 ---iam 8.1 i dole desno kod sata mi se stvorila neka windows kučica di mogu kao rezervirat novi win 10 pa kad izađe valjda ga dobijem đabe, kaj to jel to valja jel bu to ful verzija ili neka nevaljana puna bugova i ono najvađnije jel to trial verzija ili?
--- Kraj citata ---
Besplatna godinu dana, nakon toga se placa. Koliko vidim izgleda da ce bit dobra i stabilna.
--- Kraj citata ---
upgrade je besplatan godinu dana, ali tko se na to odluci licenca je trajna.. win10 je veliki "ideoloski gledano" zaokret, jer nakon toga windowsi vise nece izlaziti kao dosad.. i sto je je, vec sad ih mnogi hvale da su super...
Darius1950:
--- Citat: eladio - 09 Lipanj, 2015, 17:27:00 ---
--- Citat: Darius1950 - 09 Lipanj, 2015, 17:19:00 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
upgrade je besplatan godinu dana, ali tko se na to odluci licenca je trajna.. win10 je veliki "ideoloski gledano" zaokret, jer nakon toga windowsi vise nece izlaziti kao dosad.. i sto je je, vec sad ih mnogi hvale da su super...
--- Kraj citata ---
Pa da, krivo sam se izrazio. :)
zvonkec92:
kaj na kraju jel samo godinu dana ili za stalno free? ja sam se već sad odlučio da bi ga želio za stalno ali samo ako bude free da nemoram nikaj plačat nakon nekog vremena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju