Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (16/34) > >>

skoda90:
Mora biti neke razlike na torentima je veci pa cak i do 1gb nego od microsofta

zvonkec92:

--- Citat: karlo-sp - 09 Kolovoz, 2015, 19:58:20 ---
--- Citat: zvonkec92 - 09 Kolovoz, 2015, 19:31:26 ---eo ima za skinut sad win 10, odma sam ga bacio na dvd da imam.. instaliro ga iz nule, znaći formatiro hdd pa nova instalacija, razlika je nebo i zemlja. leeeti laptop naspram onog kaj se updatalo na 8.1  onak je bio spor i hard mi bio zatrpan bla bla.. osmici mi je trebalo 24 sekunde da se upali i bio sam presretan naspram glupe sedmice kojoj treba više od minutu, a sa ovim se pali za 14 sekundi :D

--- Kraj citata ---
aj mi u box sibni kako si sprzio na dvd , meni trazilo neki jebeni kod trazio po netu nijedan nevalja  :dontknow:

--- Kraj citata ---
kad ga skineš on već je u iso formatu, kad se skinuo još sam bio na 8.1 i sam mi je otvorio neki windows iso burner i pito me s čim oću otvorit taj fajl ili spržit ja stisnuo da sprži ubacio dvd i eto ga radi.. jedino sam se zaj#bo kaj sam ga instaliro na hrvatskom.. ne snalazim se uopče sada na njemu :(

sprži ga bilo kak samo se požuri dok se još može za đabe aktivirati.. kad ga kreneš instalirat pito bu te za product key, taj korak možeš preskočit i kasnije te još jednom pita i opet preskočiš i samo upali windows update i odma će se sam aktivirati..

karlo-sp:
budem  :icon_thumright:

zvonkec92:
ono kak sam 8-cu apdejto na 10, particija na kojoj su windowsi mi je bila skoro puna, od 80gb ostalo samo 15 a nikaj instalirano nemam.. pa sam zato danas išo ispočetka, formatiro C: i normalno s CDa instaliro i puno bolje mi tak laptop radi i brži je nego prije a i sad od onih 80gb mi je slobodno još 66gb.. 

skoda90:
Zvonkec vjerovatno je sacuvao datoteke od w8
Ja upravio stavio downloadat enterprise x64 (3.66 GB) pa budem sutra instalirao ako budem imao vremena,bilo bi uredu da bude malo brzi,jedino sto vidim kod kolege da jede malo vise rama od w8.
Naletio sam i na programcic od druga kms-a pa cemo vidit kako ce proc aktivacija!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju