Ostalo > Svijet računala i mobitela
update na windows 10 ??
zvonkec92:
--- Citat: ivanm - 02 Kolovoz, 2015, 16:31:14 ---Nisam ja jos ziher dal uopce da updejtam..
Jek radi chrome na tome?
--- Kraj citata ---
neznam ja krom ne koristim, samo operu i sad ovaj edge..
apdejtaj, niš nije puno drukčije neg na 8.1 meni je super 10-ka
nego, na drugom kompu mi sere kvake nekakve.. evo slike, kaj moram mjenjat grafičku?
http://prntscr.com/80138z
zrakoplovac:
--- Citat: ivanm - 02 Kolovoz, 2015, 16:31:14 ---Nisam ja jos ziher dal uopce da updejtam..
Jek radi chrome na tome?
--- Kraj citata ---
meni radi sve, čak i third party aplikacije kaj me iznenadilo :icon_thumright:
zvonkec92:
eo ima za skinut sad win 10, odma sam ga bacio na dvd da imam.. instaliro ga iz nule, znaći formatiro hdd pa nova instalacija, razlika je nebo i zemlja. leeeti laptop naspram onog kaj se updatalo na 8.1 onak je bio spor i hard mi bio zatrpan bla bla.. osmici mi je trebalo 24 sekunde da se upali i bio sam presretan naspram glupe sedmice kojoj treba više od minutu, a sa ovim se pali za 14 sekundi :D
Ivan46:
da neotvaram novu temu,kad vec pricate o windowsima.
instaliro sam si windows vista home premium sp2,i trazi mi cd-key za aktivaciju windowsa,imam 30dana da ga ukucam,pa ako ga neko ima,bio bih mu zahvalan na pomoci. :icon_thumright:
karlo-sp:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Kolovoz, 2015, 19:31:26 ---eo ima za skinut sad win 10, odma sam ga bacio na dvd da imam.. instaliro ga iz nule, znaći formatiro hdd pa nova instalacija, razlika je nebo i zemlja. leeeti laptop naspram onog kaj se updatalo na 8.1 onak je bio spor i hard mi bio zatrpan bla bla.. osmici mi je trebalo 24 sekunde da se upali i bio sam presretan naspram glupe sedmice kojoj treba više od minutu, a sa ovim se pali za 14 sekundi :D
--- Kraj citata ---
aj mi u box sibni kako si sprzio na dvd , meni trazilo neki jebeni kod trazio po netu nijedan nevalja :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju