Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (15/34) > >>

zvonkec92:

--- Citat: ivanm - 02 Kolovoz, 2015, 16:31:14 ---Nisam ja jos ziher dal uopce da updejtam..
Jek radi chrome na tome?

--- Kraj citata ---
neznam ja krom ne koristim, samo operu i sad ovaj edge..

apdejtaj, niš nije puno drukčije neg na 8.1    meni je super 10-ka

nego, na drugom kompu mi sere kvake nekakve..  evo slike, kaj moram mjenjat grafičku?

http://prntscr.com/80138z

zrakoplovac:

--- Citat: ivanm - 02 Kolovoz, 2015, 16:31:14 ---Nisam ja jos ziher dal uopce da updejtam..
Jek radi chrome na tome?

--- Kraj citata ---
meni radi sve, čak i third party aplikacije kaj me iznenadilo  :icon_thumright:

zvonkec92:
eo ima za skinut sad win 10, odma sam ga bacio na dvd da imam.. instaliro ga iz nule, znaći formatiro hdd pa nova instalacija, razlika je nebo i zemlja. leeeti laptop naspram onog kaj se updatalo na 8.1  onak je bio spor i hard mi bio zatrpan bla bla.. osmici mi je trebalo 24 sekunde da se upali i bio sam presretan naspram glupe sedmice kojoj treba više od minutu, a sa ovim se pali za 14 sekundi :D

Ivan46:
da neotvaram novu temu,kad vec pricate o windowsima.

instaliro sam si windows vista home premium sp2,i trazi mi cd-key za aktivaciju windowsa,imam 30dana da ga ukucam,pa ako ga neko ima,bio bih mu zahvalan na pomoci. :icon_thumright:

karlo-sp:

--- Citat: zvonkec92 - 09 Kolovoz, 2015, 19:31:26 ---eo ima za skinut sad win 10, odma sam ga bacio na dvd da imam.. instaliro ga iz nule, znaći formatiro hdd pa nova instalacija, razlika je nebo i zemlja. leeeti laptop naspram onog kaj se updatalo na 8.1  onak je bio spor i hard mi bio zatrpan bla bla.. osmici mi je trebalo 24 sekunde da se upali i bio sam presretan naspram glupe sedmice kojoj treba više od minutu, a sa ovim se pali za 14 sekundi :D

--- Kraj citata ---
aj mi u box sibni kako si sprzio na dvd , meni trazilo neki jebeni kod trazio po netu nijedan nevalja  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju