Ostalo > Svijet računala i mobitela
update na windows 10 ??
vukas:
--- Citat: zvonkec92 - 10 Lipanj, 2015, 13:28:11 ---i kak radi taj win 10? jel kaj brži komp sa njim? moj laptop se preporodio od kad sam sa sedmice prešo na 8.1 ( acer-intel kvad kor 2.4 1t hdd i 8gb rama ) sa sedmicom mu je trebalo pun k**ra* da se upali a sa 8.1 od kad stisnem tipku za paljenje pa dok se digne treba 22 sekunde, sa 7 ispod minute nije nikad bilo.. kanta ispod stola AMD 2.9 dual core i 4gb rama isto preporod sa 7 na 8.1 nadam se da će sa 10 još bolje radit..
--- Kraj citata ---
On je kupio novu matičnu jer mu je krepala stara. Dok je imao staru matičnu je imao 8.1, al je uzeo sa novom matičnom i SSD, instalirao desetku, i komp mu sad leti, a to nema veze sa operacijskim sustavom. Mislim da što se tiče brzine windows 10 nije puno(ako uopće i je) brži od 8.1.
Onome tko prelazi sa sedmice će biti preporod ako bude drivera za komponente.
Ja recimo na svoj ne mogu ni osmicu stavit zbog toga, a onda neću ni 10.
3alfa3:
--- Citat: zvonkec92 - 10 Lipanj, 2015, 13:28:11 ---i kak radi taj win 10? jel kaj brži komp sa njim? moj laptop se preporodio od kad sam sa sedmice prešo na 8.1 ( acer-intel kvad kor 2.4 1t hdd i 8gb rama ) sa sedmicom mu je trebalo pun k**ra* da se upali a sa 8.1 od kad stisnem tipku za paljenje pa dok se digne treba 22 sekunde, sa 7 ispod minute nije nikad bilo.. kanta ispod stola AMD 2.9 dual core i 4gb rama isto preporod sa 7 na 8.1 nadam se da će sa 10 još bolje radit..
--- Kraj citata ---
Ja sve to rijesio sa SSD OCZ Vector128 ;D
ivanm:
ja sa intelom 530 ;D
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 10 Lipanj, 2015, 16:36:56 ---ja sa intelom 530 ;D
--- Kraj citata ---
Glavno da se kuzimo :icon_thumright: ;D
Cak laptope (ni desktop PC u kojem je isto SSD kao sistemski disk) ne gasim nego su u sleep modu kad ih ne koristim, a pravi restart radim jednom u 2 tjedna, a i to ne znam zasto :toothy12:
CikCak:
--- Citat: 3alfa3 - 10 Lipanj, 2015, 16:14:01 ---Ja sve to rijesio sa SSD OCZ Vector128 ;D
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivanm - 10 Lipanj, 2015, 16:36:56 ---ja sa intelom 530 ;D
--- Kraj citata ---
amateri ;D
ASUS ROG RAIDR
prije njega sam koristio Corsair Force Series, Kingston Hyperx 3k i Intelovu seriju 335.. od svih navedenih najvise sam zadovoljan bio sa Kingstonom, a najmanje sa Corsairom..Intel standardno pouzdan, Corsair 2 puta crknuo, dok HyperX 3k ima najbolji omjer cijene/prostora/brzine..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju