Ostalo > Svijet računala i mobitela

update na windows 10 ??

<< < (7/34) > >>

ivanm:
jedino je šteta kaj nije moguć clean install win 10 neg upgrade, a znamo da to nije najbolje rješenje..

Darius1950:

--- Citat: ivanm - 10 Lipanj, 2015, 07:30:32 ---jedino je šteta kaj nije moguć clean install win 10 neg upgrade, a znamo da to nije najbolje rješenje..

--- Kraj citata ---

Na jednom forumu kazu da je moguce tj. da je moguce dobiti iso file instalacije koju zaprzis na disk i onda mozes napraviti cistu instalaciju sto se i preporucuje da se ociste gluposti od proslih windowsa, sad da li je to istina ne znam.

eladio:

--- Citat: Darius1950 - 10 Lipanj, 2015, 11:14:03 ---
--- Citat: ivanm - 10 Lipanj, 2015, 07:30:32 ---jedino je šteta kaj nije moguć clean install win 10 neg upgrade, a znamo da to nije najbolje rješenje..

--- Kraj citata ---

Na jednom forumu kazu da je moguce tj. da je moguce dobiti iso file instalacije koju zaprzis na disk i onda mozes napraviti cistu instalaciju sto se i preporucuje da se ociste gluposti od proslih windowsa, sad da li je to istina ne znam.

--- Kraj citata ---

najavili su tu mogucnost, ali sve to ce se tek vidjet,
ionako iskustvo govori da uvijek treba u takve stvari ulaziti pomalo, nema smisla zuriti...

vukas:
Frend je instalirao friške windowse 10(siguran sam 80%). Studenti nekih fakulteta imaju pristup MSDNAA, pa imaju mogućnost skinuti nešto od Microsoftovog softvera, besplatno.  :glasses9:

Frend je sa FSBa, ja sa FERa i mi možemo, za druge ne znam.
On ima desetku bar mjesec dana i veli da mu sve normalno radi makar nije finalna verzija.

Od kad je brava i lokota od tad postoje i načini za obiti ih, tako je i sa tim licencama i kodovima.  :binkybaby:

zvonkec92:
i kak radi taj win 10?  jel kaj brži komp sa njim?   moj laptop se preporodio od kad sam sa sedmice prešo na 8.1 ( acer-intel kvad kor 2.4 1t hdd i 8gb rama )  sa sedmicom mu je trebalo pun k**ra* da se upali a sa 8.1 od kad stisnem tipku za paljenje pa dok se digne treba 22 sekunde, sa 7 ispod minute nije nikad bilo..    kanta ispod stola AMD 2.9 dual core i 4gb rama isto preporod sa 7 na 8.1   nadam se da će sa 10 još bolje radit..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju