Ostalo > Svijet računala i mobitela
update na windows 10 ??
CikCak:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Lipanj, 2015, 21:32:45 ---znaći kad se to updata na win 10 nemoram brinut kad će isteč? vrijedi zauvjek jel?
--- Kraj citata ---
god dana za tebe - jer si pirat ;D
--- Citat: eladio - 09 Lipanj, 2015, 21:28:44 ---ne kazem da ce se to desiti, ali sluzbeno gledano bez racuna i licencne naljepnice nema garancije ..znali su ljudi kupovat duple kako vi kazete "kodove" :redface:
--- Kraj citata ---
tako je, inspektora zanima racun, a Microsoft licenca.. a sta se tice "kodova" zavisi gdje i od koga se kupuje..
zvonkec92:
a j****u sunce.. a dobro aj bar nekaj, pa bum onda kupil licencu.. a di se to kupuje? ak te nebude za god dana na forumu da znam sam potražit?
GUGY:
Frend je dobio beta verziju na probu u firmi jer rade aplikacije i svasta nesto.. Znaci nije sluzbena verzija nego beta koja bi kao trebala bit puno bugova ali kaze da sasvim ok radi.. I ja sam rezervirao 10ku.. Cekam pozivnicu za update ... I da ima cca 3gb za skidanje tako da se znate pripremit.
Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk
zvonkec92:
--- Citat: GUGY - 09 Lipanj, 2015, 21:54:04 ---Frend je dobio beta verziju na probu u firmi jer rade aplikacije i svasta nesto.. Znaci nije sluzbena verzija nego beta koja bi kao trebala bit puno bugova ali kaze da sasvim ok radi.. I ja sam rezervirao 10ku.. Cekam pozivnicu za update ... I da ima cca 3gb za skidanje tako da se znate pripremit.
Sent from Nokia Lumia 625 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
na 1T harda ima da stane ..... jako puno komada
CikCak:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Lipanj, 2015, 21:43:53 ---a j****u sunce.. a dobro aj bar nekaj, pa bum onda kupil licencu.. a di se to kupuje? ak te nebude za god dana na forumu da znam sam potražit?
--- Kraj citata ---
jedan od primjera - serialkeyshop com.. decki su pouzdani i prodaju OEM kljuceve, a i cijena ide dole ako se kulturno zamoli na mejl :) Retail mozes naci puno jeftinije no nije ih preporucljivo kupovati jer cesto budu deaktivirani nakon nekog vremena..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju