Ostalo > Svijet računala i mobitela
update na windows 10 ??
zvonkec92:
ček znaći kad će mi se instalirat ovaj win 10 kaj si nemrem ja samo zapisat taj kod neki pa kasnije skinem s torenta win 10 i imam product key? ili kak to ide?
suni:
To su posebni key kodovi koji se mogu vise puta koristit
njih ima tipa murija i tak nes tak da ne
sam krakom ili ak nades na internetu takav key
CikCak:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Lipanj, 2015, 20:15:14 ---ček znaći kad će mi se instalirat ovaj win 10 kaj si nemrem ja samo zapisat taj kod neki pa kasnije skinem s torenta win 10 i imam product key? ili kak to ide?
--- Kraj citata ---
mozes probati, no vjeravatno neces imati koristi od njega.. za piratske korisnike licenca ce vrijediti god dana, za legalne lifetime.. no kao sto sam vec napisao na netu se kupi key za svega par eur i nemas zezancije ni sa krekovima, ni updejtovima.. redovna cijena win 10 OEM home verzije biti ce 110$..
--- Citat: suni - 09 Lipanj, 2015, 20:26:10 ---To su posebni key kodovi koji se mogu vise puta koristit
njih ima tipa murija i tak nes tak da ne
sam krakom ili ak nades na internetu takav key
--- Kraj citata ---
ne postoje nikakvi "posebni kljucevi”.. licenca ko licenca, postoje OEM i Retail verzija.. Retail se moze se koristiti na vise racunala, a OEM na samo jednome..
eladio:
ne kazem da ce se to desiti, ali sluzbeno gledano bez racuna i licencne naljepnice nema garancije ..znali su ljudi kupovat duple kako vi kazete "kodove" :redface:
zvonkec92:
znaći kad se to updata na win 10 nemoram brinut kad će isteč? vrijedi zauvjek jel?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju