Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
ivano_007:
Ma kakvi prsten.
Otvori sic, odvidaj onu jednu vidu i digni onaj poklopac u sicu. Stavi mali limić na vijak ler gasa tako da sajla s polumjesecom ne može doć do kraja kad mu zavidaš full gas. Provozaj ga malo i prema potrebi iskrivi još malo limić il stavi malo veći, ovisno koju brzinu postižeš.
GoGs777:
http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/moto-dijelovi-ostali/karburator-racing-18mm-gy6-baotian-kymco-4t-zimska-akcija-slika-60453100.jpg
ajd označi gdje točno pliz? ili mi pošalji na mail [email protected]
tnx
ivano_007:
Digni sic i makni onu plastiku i davaj gasa i gledaj kako funkcionira ovo. I uzmeš neki kvadratni (2x2cm) il okrugli limić i izbušiš mu jednu rupu da je možeš na vidu od ler gasa stavit i on će blokirat full gas. Taj limić blokira ovaj polumjesec da dođe do kraja. Napraviš đir i vidiš jel to to, malo još saviješ limić il šta već... evo ti na slici di bi taj limić triba doć.
GoGs777:
aaa, kužim sada sve, mogu staviti nešto slično stezaču što uhvati vijak na klemi akumulatora. nešto ću skemijati da podmetnem tamo.
hvala na savjetu :)
trudna tableta:
jesi probo ono sa zatezanjem sajle zadnje kočnice? ili nemaš ključ i kombinirke.. :angry7: Nema stavljanja blokade bez alata i kemijanja. Kada sam bio na 50cc skuter je bio bez blokade i prebrz, skemijao sam limić da ne da zaklopku gasa do kraja, bio je vidno sporiji ali na teh. je išao 55kmh i lik me jedva pustio jer sam stariji lik sa košaricom na skuteru itd, plac ovo ono. za drugi tehnički sam znao da moram smislit nešto bolje pa sam zategnuo zadnju kočnicu da cijelo vrijeme koči+limić i prošao sa 51kmh. Kad sam stavio 72cc ne želim se više zajebavat, stavim prsten i to je to 49kmh i aj bok. ak ne želiš prsten uzmi kombinirke primi čvrsto sajlu zadnje kočnice za onaj navojnik na kojem se štela kod zadnjeg kotača kako se ne bi frkala i okretala, a viljuškastim ključem zateži onu maticu dok ne dobiješ da kotač teško na ruku ide( bude zakočen). valjda će ti to biti dovoljno na 90cc
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju