Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (49/61) > >>

GoGs777:
upravo zato sam htio izbjeći skidanje variomata, ovako ne moram zajebavat frenda da vadi alat i to.

ispustit gumu, šaraf u karb ili sajlu zablokirat mogu i sam.

budem probao ispustiti malo gumu, primjetio sam da ako je prazna, da neće postići baš veliku brzinu. što je i logično. test na valjcima traje par sekundi, prošli put mu je nabio gasa, sjeo sa svojih 110 kila gore, jedva je 37 navukao, a tad je mene vukao oko 60 (imam 70 kila sada)

Tomi_ZG:
Oba radite nauku iz ničega,treba mi doslovno 5 minuta da skinem deklo,skinem ventilvar,nataknem prsten na bolcnu i sve sklopim nazad,ni na batini ne treba više vremena,a i strašnog alata treba,gedora 8 za deklo i koja već ide na radilicu,vario se bloka ručno bez problema,a ne se zajebavat sa 5 kombinacija svega i svačega

Ja sam jednom vozio 1.1 bar u zadnjoj gumi i skuter opet prebacuje 80 gps-a

steeef:
na baotianu je bar ta blokada za tehnički jednostavna ko pekmez..
na poklopac membrane ide štift koi neda klipiću da se digne do kraja i skuter ide 4 banke.
za 30 sekundu si gotov,a od alata trebaš samo križni šarafciger.

GoGs777:
Da, i 45 minuta namjestanja membrane u leziste. I onda na kraju popizdis i stegnes nenamjestenu kak se spada i sjebes ju.

Ak nemas gedoru, ides u trgovinu po nju. Nemaju svi sve doma.

Nije sve samo tako. Sutra cu ga probat blokirat kod frenda, nek stavi prsten na vario i gotovo.
Ili cu mu staviti 4g rolke, na njemu mi prevrtava i nece preko 60. Malo sajlu sredim i rijeseno.

GoGs777:
jel zna tko koja dimenzija prstena ide?

Ajd javite ako netko zna koliko da stavim. hvala :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju