Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (51/61) > >>

steeef:

--- Citat: GoGs777 - 05 Travanj, 2016, 23:27:36 ---Da, i 45 minuta namjestanja membrane u leziste. I onda na kraju popizdis i stegnes nenamjestenu kak se spada i sjebes ju.

Ak nemas gedoru, ides u trgovinu po nju. Nemaju svi sve doma.

Nije sve samo tako. Sutra cu ga probat blokirat kod frenda, nek stavi prsten na vario i gotovo.
Ili cu mu staviti 4g rolke, na njemu mi prevrtava i nece preko 60. Malo sajlu sredim i rijeseno.

--- Kraj citata ---

kakvo krvavo namjestanje membrane ako ju ne diras i ne vadis van?
stift ide u plasticni poklopac membrane na fergazeru,ima utor na poklopcu,tak su na nekima dolazile tvornicke blokade bez prstena.
za pol minute smontiram blokadu kad dodjem pred stanicu tehnickog pregleda i tak vec godinama

GoGs777:
dovoljno da malo trzneš i membrana izleti van. a i često izleti čim makneš poklopac. kod mene je jako knap ta membrana i živa ju je muka namjestiti.

nisu svi fergazeri isti.

Koliko ti motor ide brzo?

Tomi_ZG:

--- Citat: trudna tableta - 06 Travanj, 2016, 10:06:58 ---jesi probo ono sa zatezanjem sajle zadnje kočnice? ili nemaš ključ i kombinirke.. :angry7:  Nema stavljanja blokade bez alata i kemijanja

--- Kraj citata ---
Ovo ni meni nije jasno,ajde da ima mrtvu serijalu pa ga briga,al slaže i vozi naturpijanu batinu s najjačim cilindrom i hrpom dijelova,a nema najosnovnijeg alata ni za deklo skinut

GoGs777:
imam naravno, imam dvije kuće, u jednoj imam u drugoj ne. a razlika mi je 10 kilometara. ma nije problem ni prsten staviti, samo đabe kad ne znam dimenziju prstena, sad bi ga napravio u firmi.

smislit ću danas već nešto i gotovo

Tomi_ZG:
Nisam ti 100% al čini mi se da batina ima 20mm bolcnu ko piaggio,ak je tak znači napraviš prsten s unutarnjim promjerom 20,vanjski nek bude 24-50 i 10 širine i nemaš brige

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju