Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (48/61) > >>

GoGs777:
a da pustim malo gumu i stavim limić da ne ide gas do kraja? hoće li biti dovoljno?

Koliko ne smije preći brzinu na valjcima?

Tomi_ZG:
Daj kakve se pi*darije tu pišu,ovaj na tehničkom jedva čeka da ga pusti s ispumpanom gumom

Stavi prsten na vario i bok

GoGs777:
sad mi je čak možda i prepumpana, na 2 bara mislim da je. tvornički je 1.8, ako je pustim na 1.6, sumnjam da će baš primjetiti  :dontknow: malo mogu.

ajd javite koliki bi prsten na vario trebao staviti :)

prvo sam mislio staviti šaraf u karb, no ako mislite da to neće biti dosta... ne znam. to mi se čini nekak najjednostavnije.

Tomi_ZG:
Ljudi koliko vi imate godina,13?
Naturpijana batina nemre proć tehnički ni da je guma na pol bara,ne samo batina nego bilo koji skuter koji ide 80,da dođeš na felgi bez gume prebacio bi 50,po novom zakonu je max 45 + 10% tolerancije ispada da ne smije preko 49.5 jer padaš

I najjednostavnija blokada je prsten,možeš ga ispilit i od plastične cijevi ak niš drugo,možeš i nabit dva stara semeringa radilice na bolcnu,treba se snać malo

dinko1981:
Tomi ja nažalost imam malo više od 13 godina i na žalost vozim batinu godinama. Guma na 1 bar drastično usporava ovo čudo od skutera i kao takva ipak prolazi na tehničkom, ako ništa probaj traje 3 minute pa znaš na čemu si. Ako ni to nije dovoljno jer je kao nabrijan onda je sljedeće najjednostavnije stavit blokadu karburator ili sajlu od gasa, a ako netko ima viška vremena i baš mu je dosadno neka 2X skida vario i izmišlja prsten.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju